BREAKING NEWSImportantRecomandate

FUNERO: Profesionalism și respect – de ce să alegi noua firmă de servicii funerare din Baia Mare

Organizarea înmormântării cuiva drag este greu de gestionat și vine cu emoții dificil de controlat pentru persoana sau familia îndoliată. Transportul, preluarea trupului neînsuflețit, întocmirea actelor de înmormântare, alegerea accesoriilor funerare sunt, de cele mai multe ori, copleșitoare.

În aceste cazuri, este mai mult decât recomandat ca persoanele care se ocupă de înmormântare, de regulă familia sau prietenii, să apeleze la specialiști avizați, cu experiență în domeniul serviciilor funerare.

La Funero, respectul față de familia îndoliată și profesionalismul sunt și vor fi mereu pe primul loc. Fie că este vorba despre decese în Baia Mare, Satu Mare sau împrejurimi, reprezentanții agenției de pompe funebre oferă servicii funerare complete, precum și repatrierea decedaților din orice colț al Europei.

Cine este agenția de servicii funerare Funero?

Funero a apărut din dorința de a fi alături de oameni în unele dintre cele mai grele momentele ale vieții lor și de a-i ajuta să gestioneze mai ușor pierderea celor dragi.

Este o firmă nouă din Baia Mare care face parte din grupul de firme funerare Kirilă Funerar, din Satu Mare.

Echipa Kirila Funerar este formată din specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniul pompelor funebre și al repatrierilor. De-a lungul anilor, și-au oferit ajutorul, consultanța și suportul moral către mai bine de 13.000 de familii îndurerate.

În ceea ce privește repatrierile, agenții Kirilă Funerar au străbătut peste un milion de kilometri pentru a-i aduce pe cei dragi înapoi acasă.

Ce avantaje ai dacă alegi serviciile funerare complete, Funero

În calitate de agenție de pompe funebre Baia Mare, Funero echivalează cu seriozitatea, respectul, profesionalismul, empatia. Alături de familiile aflate în suferință, echipa de servicii funerare pune mereu pe primul loc discreția și atenția la detalii.

Ofertele de preț pentru serviciile funerare oferite sau pentru repatriere decedați pe cale rutieră sunt accesibile și personalizate pentru fiecare caz în parte, iar disponibilitatea echipei este 24/7.

Funero deține avizul pentru transport funerar, adică documentul care atestă că transportul trupului neînsuflețit respectă normele sanitare și de siguranță.

Platforma Funero, primul memorial virtual din România

Primul memorial virtual din România a luat ființă pentru a alina durerea pricinuită de pierderea celor dragi. Un omagiu virtual adus celor care nu se mai află printre noi, memorialul Funero este deschis la orice oră din zi și din noapte pentru ca orice persoană, din țară sau străinătate, să poată aprinde o lumânare virtuală.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Am participat împreună cu specialişti străini la o conferinţă internaţională având ca temă felul în care se pot îmbunătăţi mijloacele de prevenţie şi de combatere a traficului de persoane pentru exploatare sexuală, prin implementarea de politici publice comune la nivel european”

Vasile Dale

FOTO / LA SIGHET NU SE AGAȚĂ DOAR HARTA ÎN CUI: Cal legat de un indicator rutier într-un sens giratoriu din centrul municipiului

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un şopron cu fân, făcut scrum la Vişeu de Sus (actualizare)

Redactie

1 mesaj

dan iulie 31, 2023 at 8:39 am

Doamna Nemeth de la cabinetul de cardiologie constata ca s-a oprit inima acum 3 zile ca sa nu apara fenomenul de trezire din moarte?
Intr-adevar, servicii complete. Daca nu s-a oprit, o oprim noi, ca sa stiti pe ce dati banii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.