Important

VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ: Activități ale jandarmilor la Școala Gimnazială ,,Nichita Stănescu” din Baia Mare și Direcția Județeană de Sport Maramureș

Bucuria, energia și curiozitatea care se citesc în ochii copiilor de fiecare dată când ne văd, ne fac să revenim în mijlocul lor plini de entuziasm și bucurie.

Descoperim cu fiecare întâlnire cât de multe lucruri cunosc, dar și câte întrebări frumoase și inedite au, cât sunt de curioși și de dornici să ducă în lumea lor minunată toate cunoștințele pe care le-au absorbit în întâlnirile noastre.

În această zi însorită de vacanță ne-am întâlnit cu copiii Școlii Gimnaziale „Nichita Stănescu” din Baia Mare, dar și cu grupul de tineri aflați în tabără la Direcția Județeană de Sport Maramureș.
Alături de noi, vacanța continuă în siguranță.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Pentru binele românilor este imperios ca acest guvern incompetent, în frunte cu penalul și țeparul Cîțu, să plece de la conducerea țării!”

Vasile Dale

Concert în Muzeul Satului din Baia Mare – Caleidoscop muzical transilvan

Redactie

VIDEO: A FOST DE VIS – Concert senzațional organizat de IMOBILIARE BAYZA pentru strângere de fonduri pentru adăposturile de animale din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.