BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CA LA POPICE: 4 mașini implicate într-un carambol pe bd Traian din Baia Mare. O persoană rănită (VIDEO)

Un eveniment rutier soldat că vătămarea corporală a unei persoane s-a produs astăzi pe bulevardul Traian din Baia Mare. Un autoturism a frânat brusc iar alte trei mașini s-au ciocnit față-spate. În total patru mașini au fost avariate.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale unei persoane rănite. Polițiștii au venit la fața locului și au deschis o anchetă.

Cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanței de siguranță față de vehiculul care circula în față.

Traficul rutier a fost îngreunat zeci de minute.

Accident în pasul Gutâi, pe DN18

Ieri, 06 august, la ora 17.10, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați despre faptul că pe DN. 18, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 59 de ani din Berbești, dinspre Baia Mare înspre Desești, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit frontal un stâlp de electricitate.

          În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 58 de ani, care a fost transportată cu echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu-Marmației secția UPU în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu-Marmației unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cinci dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

          În perioada 05-06.08. a.c., polițiștii cu atribuții rutiere din județ, au identificat în trafic trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 54 de ani, care au condus autoturisme cu alcoolemii între 0,66 și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Al patrulea bărbat de 43 de ani din Sighetu Marmației, a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          Și la Săpânța, polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani din localitate, care a condus un autovehicul neînmatriculat pe Ulița Satului din localitate.

          În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

Te-ar putea interesa si

Doliu la CJ Maramureş dar și în fotbalul maramureșean. A murit consilierul judeţean Coteţ Toma

Vasile Dale

Ploua in Spitalul Tg Lapus si cui ii pasa? Cum e posibil ca un acoperis nou sa fie luat de vant? (Foto/video)

Vasile Dale

ACCIDENT: DOI SOTI DIN TARGU LAPUS AU ZBURAT CU MASINA INTR-O VALE DIN SALATRUC (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex august 7, 2023 at 9:06 pm

Soferi de Romania. Nici soferii nu mai sunt ce au fost odata!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.