BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Scandal uriaș la Borșa. Activist de mediu agresat. Ocolul Silvic luat cu asalt de localnici pentru a fi puși în posesia celor 17.000 ha pădure câștigate definitiv la CEDO. Zeci de jandarmi, polițiști și mascați în zonă

După 18 ani de procese și o sentință definitivă și irevocabilă, Asociația Composesorală Borșa ar trebui să fie astăzi pusă în posesie cu o suprafață de 17.000 de hectare de pădure. Sute de borșeni, urmași ai proprietarilor de pădure, au venit astăzi la sediul Ocolului Silvic Borșa pentru a fi prezenți la acest proces. 

Au fost și activiști de mediu prezenți acolo care au încercat să transmită în direct tot procesul. S-au lovit de refuzul categoric al șefului de Ocol din Borșa care a chemat jandarmii pentru a-i elibera biroul de oameni. ”Nu pot lucra în stres” striga funcționarul public. ”Sunteți angajat al statului român, noi nu facem nimic doar vrem să fim prezenți, să filmăm. ”Jandarmii să-mi eliberați biroul!”.

Semnalul la telefoanele mobile bruiat!!!!

Apoi transmisiunile s-au încheiat brusc! Nu mai exista semnal la telefoanele mobile în zona ocolului silvic Borșa. ”Au aparat de bruiat” spun oamenii.

De altfel, în zona au fost dislocați zeci de jandarmi, polițiști și mascați.

A fost si un incident în zonă. Un individ a atacat un activist de mediu, l-a lovit și i-a spart telefonul. Totul sub privirile jandarmilor și a polițiștilor. Oamenii spun că agresorul ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, doar că acesta era pe stradă. 

Sursa video: Diaspora Europeană via Facebook.com

Imaginile video au fost transmise în direct de Diaspora Europeană pe pagina lor de facebook.

Sursa video: Diaspora Europeană via Facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

AŢI VĂZUT-O? O sătmăreancă, elevă la un colegiu din Baia Mare, a dispărut fără urmă de patru zile

Vasile Dale

Foto: Bărbat plecat la cules ciuperci căzut în Poiana Boului din zona Baia Sprie

Vasile Dale

VIDEO – LIBER LA CHEFURI ÎN BIRTURI? Petrecere cu ceteră și zongoră într-un local din Sighetu Marmației. 23 amenzi în sumă 15.000 lei

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.