BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Un motociclist s-a izbit de un stâlp la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Grav accident de circulaţie cu puţin timp în urmă pe raza loc Poienile de Sub Munte.

Din primele informaţii se pare că un tânăr în vârstă de 21 ani care conducea o motocicletă, din motive încă neelucidate, a pierdut controlul ghidonului, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un stâlp de reţea electrică.

În urma impactului violent, motociclistul a suferit leziuni extrem de grave. Un echipaj al serviciului de ambulanţă încearcă să-l stabilizeze.

A fost solicitat un elicopter SMURD de la Jibou pentru a transporta tânărul la spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Traficul este oprit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. De menționat este faptul că tânărul deține permis de conducere, însă NU și pentru categoria A.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 07 august, la ora 17.58, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.C. Horb, în localitatea Poienile de Sub Munte, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un motociclu condus de către un tânăr de 20 de ani din Poienile de Sub Munte, a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar tânărul nu deține permis de conducere corespunzător din care face parte vehiculul condus.

Conducătorul mopedului nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Cel mai important ziar print al Maramureșului în CARANTINĂ. Jurnaliști confirmați pozitiv după o ședință de redacție (actualizare)

Redactie

PRELUARE 2MNEWS.RO: Mandatul lui Todoran la șefia Poliției județului începe cu stângul: mascații au descins la o adresă greșită, intrând peste doi pensionari nevinovați (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO – Haos în pasul Gutâi. TIR-urile au înțepenit, coloane de mașini. Carosabilul acoperit cu zăpadă înghețată (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.