BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: De noaptea minții – Chiar POLIȚIA MUNICIPIULUI BAIA MARE trimitea persoane în centrul ILEGAL din Baia Mare!!! Răspunde cineva?

Așa cum v-am obișnuit aici pe www.vasiledale.ro vă prezentăm de fiecare dată informații în exclusivitate despre știrile noastre. Astăzi, după ce v-am arătat cine se ascunde de fapt în spatele așa zisului preot care administrează un centru care funcționează ILEGAL de 5 ANI de zile în Baia Mare. Sub nasul tuturor. Iar acum vă prezentăm o albă BOMBĂ!

Poliția Municipiului Baia Mare îi furniza ”clienți” falsului preot

Sursele noastre de încredere ne-au transmis astăzi informații incredibile: POLIȚIA MUNICIPIULUI BAIA MARE îi furniza ”clienți” administratorului italiano-elvețian!!!! Știm! Este de noaptea minții. Chiar cei care ar trebui să ne apere și să ne protejeze de infractori, le-a ”oferit” pe tavă persoane care au avut mari probleme cu consumul de droguri sau au suferit abuzuri. Culmea erau duși chia cu autospeciala de poliție și erau lăsați în grija fostului pușcăriaș transformat în așa zis preot și administrator de centru ilegal.

”Poliția ducea acolo și îi ofera cazuri acestui individ. Inclusiv din Sighet. B… a ajuns acolo prin Poliție. C…a ajuns acolo prin poliție. La controlul mare și mixt care a avut loc vinerea trecută, de exemplu, inspectoarelor de la AJPIS li s-a părut suspect faptul că unul dintre polițiști a venit direct la el și și-au strâns mâna prietenește. Unul dintre polițiști, a și atenționat-o pe una dintre inspectoare să aibă grijă cu cine vorbește, că Rino are avocați șmecheri și nu știe cu cine se pune” este doar unul dintre mesajele primite de www.vasiledale.ro.

Și nu este singurul. ”M… așa a ajuns acolo.. prin Sighet. S…. a ajuns acolo prin poliție. I…. a ajuns acolo prin legătura de la poliție. Azi mi-a zis.. că Rino s-a urcat în mașină cu un așa zis mare șef de la poliție și a mers cu el la avocatul personal” este un alt mesaj primit.

www.vasiledale.ro a cere PUBLIC Poliției Baia Mare să spună ADEVĂRUL: ați trimis persoane într-un centru ILEGAL? Cine a fost legătura dintre Poliția Municipiului Baia Mare și administratorul centrului ilegal? Este adevărat că habar nu aveați că acest centru funcționa ilegal până acum? Există o anchetă privind abuzurile fizice din respectivul centru? Care este stadiul ei? Ce medicamente fără prescripție medicală și care consumate aiurea ar avea efect halucinogen au fost ridicate din respectivul centru? De altfel, toate acestea întrebări au fost transmise către Poliție și în format electronic în baza Legii 544 cu privire la accesul la informațiile de interes public.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

BAIA SPRIE: Un mopedist fără permis a provocat un accident de circulaţie

Vasile Dale

PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE ŞI BAIA SPRIE: Două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

EXCLUSIV / BORŞA SĂLBATICĂ: Poliţişti de frontieră loviţi şi înjuraţi de mafia lemnului în Pasul Prislop. Trei localnici încătuşaţi de mascaţi – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.