BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr a zburat cu maşina prin sensul giratoriu de la Ferești (actualizare)

Accident grav în urmă cu puţin timp pe DN 18 la Fereşti. Din primele informaţii, un tânăr aflat la volanul unei maşini Volkswagen circula din direcţia Berbeşti spre Fereşti, dar nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil ud, şi a „zburat” prin sensul giratoriu.

Tânărul de la volan a rămas inconştient, iar ceilalţi şoferi l-au scos din maşină. El a fost apoi preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureș despre eveniment (24 august 2023, ora 14.35)

Ieri, 23 august a.c., la ora 15.23, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 18, în localitatea Ferești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 25 de ani din Vadu Izei, a condus un autoturism, având direcția de deplasare către localitatea Giulești, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul în scuarul sensului giratoriu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat de către un echipaj SAJ la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero și, totodată, i-au fost prelevate și mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Cod galben: Inundatii in Rona de Sus si Rona de Jos. DN18 acoperit de ape (FOTO)

Vasile Dale

Statul a majorat ajutorul de înmormântare. Cât vor primi acum românii

Vasile Dale

„Crazy Bubble a ajuns și în Baia Mare!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.