Important

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, aproape de elevi și pe timpul vacanței

Campaniile de informare desfășurate de către lucrătorii Biroului Siguranța Școlară cu elevii, continuă și pe perioada vacanței de vară. Astfel, în cadrul taberelor școlare sau atelierelor de vară polițiștii sunt prezenți, fie zilnic sau săptămânal în mijlocul copiilor.

O activitate, oarecum de tradiție, a avut loc săptămâna trecută la Centrul de Echitație de la Curtuiușu Mare. Aici, polițiștii s-au întâlnit cu elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Finteușu Mic, dar și cu alți elevi aflați în tabără, cărora li s-a vorbit despre măsurile de siguranță pe care trebuie să le ia în orice situație, pentru a nu fi victime ale violenței fizice și verbale, precum și ale altor genuri de infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au prezentat aspecte privind răspunderea penală a minorilor, delicvența juvenilă, reguli privind circulația rutieră în calitate de pietoni sau bicicliști, reguli privind navigarea pe internet, oferind recomandări copiilor pentru perioada vacanței de vară, astfel încât să nu devină victime ale infracțiunilor sau accidentelor rutiere.

Polițiștii vor desfășura astfel de activități pe întreaga perioadă a vacanței de vară.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Guvernul Cîțu, decizie criminală pentru educația și sănătatea elevilor!

Redactie

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare are un salon la standarde de excelență pentru tratamentul neutropeniilor febrile

Vasile Dale

De ce trebuie să joci doar la cazinouri online licențiate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.