Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Prețurile la energie vor rămâne plafonate până în 2025”

Românii plătesc energia electrică la un preț mai mic, plafonat prin lege, iar acest lucru va rămâne neschimbat. Social democrații dau asigurări în acest sens și chiar poartă negocieri la nivel european ca termenul plafonării să fie extins.
„Prețurile la energie vor rămâne plafonate până în 2025, așa cum este prevăzut în legislația promovată de PSD și adoptată de Guvern. Este o decizie asumată clar de premier. Măsura prin care prețul energiei electrice pentru consumatori este aplicată până în martie 2025 ar putea fi prelungită prin discuții cu Comisia Europeană”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Măsurile de sprijin ale populației propuse și asumate de PSD au deja rezultate bune, generând o scădere a inflației.
„Creșterile speculative ale prețurilor la energie și la alimente au fost cele două surse principale ale inflației. PSD a venit cu soluții în ambele cazuri, iar inflația a ajuns deja la o singură cifră. Deci măsurile PSD au fost bune. Este absurd să renunțăm la ele, cel puțin până când stabilizăm economia națională”, a mai precizat deputatul Gheorghe Șimon.

România va menține schema de plafonare până în 2025, iar ulterior, dacă se va pune problema, ea va fi restrânsă la categoria consumatorilor vulnerabili.

Te-ar putea interesa si

”VECINII MEI, EVREII” – Expoziție temporară la Muzeul de Artă din Baia Mare

Redactie

LUCĂCEȘTI: VREA AQUAPARK în apropierea unei arii protejate – Astăzi localnicii sunt chemați la cămin pentru a fi convinși să renunțe la imașul satului. Primarul Mătieș NU A VENIT LA ȘEDINȚĂ (actualizare)

Vasile Dale

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Transporta ilegal material lemnos cu un tractor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.