BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: POLIȚIȘTI LAȘI ȘI FRICOȘI – Bătaie cruntă la Brener Baia Mare soldată cu 2 răniți. Asistenți medicali agresați după ce polițiștii i-au abandonat la locul intervenției

Baia Mare a devenit o adevărată junglă. Și nu, nu greșim când afirmăm asta. Instituțiile statului român pur și simplu NU MAI FUNCȚIONEAZĂ. Astăzi vă prezentam în exclusivitate cazul adolescentului din Sighetu Marmației care a făcut singur munca polițiștilor și a reușit să facă rost de imagini în care se vedea chipurile celor doi indivizi care l-au bătut fără niciun motiv. Și tot astăzi vă prezentăm ÎN EXCLUSIVITATE un alt caz. Produs în Baia Mare de această dată.

Bătaie la clubul Brener – polițiștii au ”dispărut” de la fața locului și au abandonat cadrele medicale

Astăzi dimineață în jurul orei 4.30 forțele de ordine au fost sesizate prin 112 despre izbucnirea unui scandal la clubul Brener, club situat la marginea barajului de acumulare Firiza. Au plecat spre locul intervenției conform surselor noastre echipaje ale poliției dar și două echipaje medicale: un echipaj EPA SMURD și un echipaj al Ambulanței Baia Mare. La fața locului au fost găsiți doi pacienți care prezentau leziuni și care au fost preluați de echipajele medicale.

”Astăzi dimineață am intervenit alături de colegii de la SMURD la un scandal la un club din Baia Mare. Erau două persoane rănite. Una a fost preluată de EPA SMURD și cealaltă de Ambulanță. La un moment dat, un prieten de-al victimei pe care noi am preluat-o a vrut să urce în ambulanță. I-am explicat faptul că nu are voie. În acel moment m-a lovit cu pumnul în ureche, iar pe colega mea a împins-o peste pacientul care era pe targă. Am reușit să pun mâna pe spray-ul lacrimogen pe care l-am folosit. Altfel, cine știe la ce se ajungea în cabina medicală a ambulanței. Vreau să menționez că poliția a plecat înainte ca spiritele să se liniștească acolo, ceea ce nu este normal. Echipajele poliției ar fi trebuit să rămână acolo până la plecarea echipajelor medicale sau în cel mai rău caz să plecăm în același timp. Au trecut 15 minute până polițiștii s-au întors. De această dată însoțiți de jandarmi. Eu personal cred că au plecat de frică și ne-au lăsat acolo ca pe niște proști” a povestit în exclusivitate pentru www.vasiledale.ro, asistentul agresat.

”Oare până când o să ne mai lăsăm să fim umiliți și călcați în picioare de toți păduchii la care umblăm !!!!!!!!!! Pe langa faptul că suntem jigniți, amenințati și chiar loviți de niște oameni care nu merita nici măcar sa te uiți la ei, noi cei care lucrăm la Ambulanță, cei care lucrează non-stop in condiții grele pt un spor de rahat de condiții deosebit de periculoase, nici măcar nu suntem încadrați la ultraj atunci când suntem agresați!!!!!” spune asistenta care a fost împinsă în ambulanță.

POLIȚIA: Veniți mai târziu, acum suntem ocupați

Cele două persoane rănite au fost duse în cele din urmă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații suplimentare. Echipajul Ambulanței agresate a mers la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a depune plângere. Doar că acolo, un alt ȘOC: ”mi-au spus să mă întorc la poliție după ora 8.00 pentru că acum sunt foarte ocupați! Să revenim că nu au timp de noi!”

Inacceptabil ce se întâmplă în ultimele săptămâni în unitățile de poliție din toată țară. Angajați slab pregătiți, angajați care habar nu au legislația, angajați fricoși și lași care fug mâncând pământul când intervin la scandaluri. Ei bine, nici Maramureșul nu se lasă ”mai prejos” din păcate. Cazul de față este edificator am spune noi. Sigur, nu trebuie să generalizăm. Nu toți polițiștii trebuie băgați ”în aceeași oală”, însă este destul ca doar câteva ”exemplare” să distrugă încrederea cetățenilor în a le cere ajutorul.

Ce spune poliția

Astăzi, 27 august a.c. , în jurul orei 04.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că, pe strada Imașului, într-o parcare, a avut loc un scandal.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, ar fi avut o altercație cu alte trei persoane, fiind agresat fizic de către acestea, atât el, cât și un alt bărbat de 36 de ani din Baia Mare.

La fața locului a fost prezent un echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor și, ulterior ambii bărbați au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare.

În timp ce unul dintre lucrătorii echipajului de ambulanță, respectiv un bărbat în vârstă de 54 de ani din Baia Mare, îi acorda îngrijiri medicale uneia dintre victime, un alt bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi încercat să intre în vehicul, iar în momentul solicitării de a se îndepărta, persoana l-ar fi lovit pe lucrătorul echipajului în zona capului.

În intenția de legitimă apărare, bărbatul în vârstă de 54 de ani de la ambulanță ar fi pulverizat cu spray iritant-lacrimogen.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Baia Mare care a manifestat un comportament recalcitrant, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Cu privire la respectarea procedurilor de intervenție la evenimente, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII: Tânăr arestat preventiv, un altul cercetat în libertate după ce au furat bani şi bonuri de masă cauzând un prejudiciu de 25.000 de lei

Redactie

UPDATE – VIDEO: Mii de români blocaţi la vama dintre Austria și Ungaria, după ce graniţele au fost închise

Vasile Dale

PRĂDUITORI – 15 românia arestați în Franța. Doi suspecți sunt din Maramureș (FINTEUȘU MIC și BAIA MARE)

Vasile Dale

3 mesaje

Cetateanul august 27, 2023 at 1:21 pm

Un om cu doi neuroni functionali . Nu se iese din casa fara o arma de autoaparare .

Raspunde
EXCLUSIV: Asistent medical lovit cu pumnul în zona feței la UPU SMURD Baia Mare. Agresorul a fugit – Stiri din Maramures august 28, 2023 at 12:34 pm

[…] EXCLUSIV: POLIȚIȘTI LAȘI ȘI FRICOȘI – Bătaie cruntă la Brener Baia Mare soldată cu 2 r… asistent medicalbaia maremaramureșpolitiespitalul baia marestiri baia marestiri maramuresupu smurdurgență baia mareDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Vladut Tepes septembrie 7, 2023 at 12:54 pm

Nu va minunati de Brener. Aici autoritatile nu vin numai daca sunt lasate sa vina, deoarece este cunoscuta asocierea (prin interpusi) lui cache cu familia Tibroc atat in aceasta afacere cat si in altele. Foarte multi cunosc aceasta situatie inclusiv sefi de institutii de forta (SRI, DNA, Politia, Jandarmeria, Mascatii, DICOT) chiar daca se fac ca nu stiu nimic. Le convine functia, postura, sacilitatile si faptul ca mai ling cate ceva de pe masa lui cache. Este normal sa il tina si sa-i tina umbrela…..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.