BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA MARE, orașul NIMĂNUI: Bătaie între clanuri pentru cine are dreptul să OCUPE locul pentru CERȘIT

Ieri când vă prezentam cazul halucinant din interiorul sediuliui Poliției Locale Baia Mare, am crezut (prost, n.r.) că le-am văzut pe toate. Părea că nimic nu ne-ar mai putea surprinde.

Ei bine astăzi, imaginile surprinse de cititori ne-au contrazis încă odată: NU, NU AȚI VĂZUT TOTUL! Municipiul Baia Mare este un oraș al nimănui, un oraș pur și simplu abandonat, un oraș care nu mai înseamnă absolut nimic pentru nimeni dintre care sunt în fruntea administrației locale.

”Mai multe persoane de o anumită etnie și-au parcat mașinile una în spatele celeilalte direct pe trotuar în zona Semilună. A urmat un circ de nedescris: urlete și țipete! Ba de bărbați, ba de femei. S-au luat și la bătaie între ei. Totul după ce unul dintre clanuri și-au plasat cerșetorii în zona respectivă iar locul era deja revendicat de celălalat clan. Este pur și simplu inacceptabil. Nimeni, dar absolut nimeni nu mai este în siguranță pe străzile din Baia Mare. Nici măcar ziua. Ce să mai vorbim pe timp de noapte” este mesajul primit.

Trebuie să menționăm și faptul că tot astăzi, culmea ironiei, colegii de la ZiarMM.ro au publicat un interviu cu mai mare boss al Poliției Locale. Ghițucă se lăuda că face acțiuni împreună cu Poliția municipiulu pentru combaterea acestui fenomen al cerșetoriei. Rezultatele acțiunilor lui Ghițucă s-au văzut tot astăzi în imaginile video de mai jos. Halal acțiuni probabil făcute doar hârtiuțe să dea bine în ochii presei.

Sursa video: https://www.facebook.com/groups/342460096825292

Te-ar putea interesa si

VA RĂSPUNDE PENAL: Un tânăr din Mara a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pasager şi a părăsit locul faptei

Vasile Dale

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș!

Redactie

Reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și amenințare

Redactie

8 mesaje

Nu conteaza septembrie 15, 2023 at 4:22 pm

Nu inteleg de ce un ziar asa de citit ca vasiledale continua sa foloseasca expresia “a lu Ghituca” care denota o problema personala cu reprezentantul politie locale pe care o are acesta, eu ca cititor a acestui ziar/site sunt dezamagit.

Raspunde
Calin septembrie 15, 2023 at 5:07 pm

Soluția e simpla : NU DATI BANI LA CERSETORI , și atunci nu au decât sa se certe !!!!

Raspunde
Eu septembrie 16, 2023 at 7:05 am

Corect !

Raspunde
Localnic septembrie 16, 2023 at 9:14 pm

Politia locala …..niste trintori ,ii vezi sa verifice tichetele de parcare , zonele limitrofe nici nu le cunosc, nu ii vezi deloc, ce sa le ceri ajutorul , sa treaca 8 ore sa vina ziua de salar ….nu ei is fraierii

Raspunde
Xy septembrie 16, 2023 at 7:02 am

Ce face poliția locală??? Ieau bani grei să se plimbe cu mașina futui în nas de gunoaie!!! Cine vă pune să dați bani la țigani aia care cerșesc??? La mine cînd cer bani le spun să margă la muncă …..

Raspunde
Xy septembrie 16, 2023 at 7:08 am

Pină la urmă nici poliția municipiului nu își face treaba.. . Pe grănicerilor parchează pe trotuare mașinile dar poliția doarme cont trec în zonă.. .

Raspunde
Croetisensus septembrie 16, 2023 at 12:16 pm

Da este corect ,nu trebuie încurajați cu bani ! Dar și autoritățile trebuie să-i elimine deoarece dacă nu le dai bani te înjură și intră la intimidare și chiar agresiune(cei mai tineri).Pe zona Bizo, și.Bdul Unirii( non stop) o bătrână aparent de la țară este adusă cu un Mercedes și lăsată la cerșit zilnic.Plange și zice că n-are din ce trăii și de medicamente !

Raspunde
SJ septembrie 19, 2023 at 12:44 pm

Ce m-a uimit în ultima perioadă este faptul că cerșetorii nu se mulțumesc cu un leu, doi. În piață, o cerșetoare mi-a zis să-i dau … citez ,,batăr 5 lei…că te vede Dumnezeu ,, . I-am dat un leu și până să ajung acasă, am mai întâlnit câțiva cerșetori. Eu sunt miloasă de felul meu și nu pot să trec nepăsătoare pe lângă o mână întinsă care cere de pomană. Dar ….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.