Sport

FOTBAL OLD BOYS: Revanșă cu o victorie categorică. Fărcașa Old Boys – Sport Team 8-3 (5-2)

Meciul anterior între cele două echipe a avut loc în 10 august, când Sport Team a câștigat cu 9-3 (4-1). Partida de vineri, 15 septembrie, s-a desfășurat pe arena din Tămaia, întreținută foarte bine de cei din Fărcașa. Pentru a „spăla” rezultatul negativ din meciul tur, echipa gazdă a făcut tot posibilul să câștige acest meci. Astfel, având la dispoziție și câțiva jucători de la echipa de Liga a IV-a din Fărcașa, în timp ce echipa băimăreană a dispus de doar două rezerve și cu căpitanul de echipă Vasile Terec accidentat din minutul 15, pentru aceștia din urmă a fost doar un galop de sănătate și de a opri un scor mare în favoarea gazdelor.
Fărcășenii l-au avut în teren pe Andrei Rusu, zis „Rusulică”, cel mai bun de pe teren și cu un „travaliu” debordant, autor a trei goluri.
În prima repriză scorul a fost mai echilibrat până la accidentarea fundașului central de la oaspeți, însă cu un plus pentru gazde, care a condus cu 4-2 (min. 35), iar până la finalul reprizei cu 5-2. În partea a doua, echipa gazdă a încercat să egaleze scorul din meciul tur (9-3) și chiar au fost pe aproape, totuși a reușit un scor de 8-3, foarte bun pentru gazde, însă rușinos pentru Sport Team.
Arbitrajul a fost asigurat de Daniel Cirțiu, Attila Antal și Raul Sepsi.
Marcatori:
Fărcașa Old Boys:
Andrei Rusu 3, Raul Pop, Sorin Bugeș, Vlad Groșan, Dorin Pop și Claudiu Hocman.
Sport Team: Bogdan Bîrle 2, Cristian Bărbos.
Echipele:
Fărcașa Old Boys: Ionuț Pustai, Marian Mereucz, Vraja Ionuț, Marius Onț, Codruț Rusu, Sorin Bugeș, Raul Pop, Vlad Groșan, Dorin Pop, Gheorghe Pop, Andrei Rusu, Daniel Decebal, Florin Marchiș, Daniel Banu, Claudiu Hocman, Ioan Călăuz, Alin Glodan și Radu Lauran. Delegat Ioan Indre.
Sport Team: Nicolae Sighiartău, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec, Dorin Avram, Marius Cardoș, Florin Frenț, Florin Florea, Ionuț Pop, Bogdan Țentea, Ciprian Coste, Cristian Bărbos, Ioan Marchiș și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.
Totuși repriza a III-a, care s-a disputat cu un gulaș oferit de gazde a fost „echilibrată”. Următoarele meciuri pentru echipa băimăreană vor fi la Cupa Sport Team 2023- ediţia a X-a, organizată de aceasta, în 23 septembrie.

Te-ar putea interesa si

Competiție de șah la Jandarmeria Maramureș de Ziua Jandarmeriei Române

Redactie

TRIATLON ŞI ÎNOT ÎN APE LIBERE: Câştigătorii concursului Be you – Cucerește Ignișul, irganizat de Gold Stars Baia Mare

Redactie

FOTBAL. LIGA A IV-A: PRIMA ETAPA SI PRIMA NEPREZENTARE IN SERIA NORD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.