BREAKING NEWSEveniment

CRĂCIUN 2023 ÎN MARAMUREŞ: Hotelierii promit preţuri ca anul trecut şi surprize pentru toate gusturile

Pachete turistice pentru Crăciun la acelaşi preţ ca anul trecut! Este oferta de care au parte turiștii ce aleg să-și petreacă sărbătorile de iarnă în stațiunea Cavnic din județul Maramureș. Chiar dacă prețurile au crescut, iar în domeniul turismului se preconizează creşteri de TVA, administratorii vor să-i convingă pe turişti să îşi petreacă sărbătorile la ei.

Peisaje de basm, copaci îmbrăcați în haine albe și condiții perfecte pentru schi. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care turiștii aleg Cavnicul când vine vorba de sărbătorile de iarnă.

Pachete turistice de Crăciun în Maramureş 2023
Până atunci însă, la domeniul schiabil se fac ultimele pregătiri. Alexis Bourceanu, administrator pârtie schi: Asta este pârtia neagră, cea mai grea din domeniul nostru schiabil şi a rămas ultima fără telescaun. Acum o să fie gata şi acesta la 1 Decembrie, sperăm noi să se învârtă cablul, să funcţioneze.

Iar vestea că preţurile vor rămâne neschimbate, faţă de anul trecut, este un alt motiv de bucurie.

Turistă: Pentru noi vacanţa de iarnă înseamnă Maramureş. Şi practic în fiecare an sau de câte ori am avut posibilitatea, am ales să petrecem sărbătorile de iarnă în Maramureş. Revenim cu plăcere de fiecare dată. Ne bucurăm foarte tare că gazdele noastre din Maramureş au optat să crească preţurile pentru a-şi atrage turiştii.

Preţuri avantajoase pentru turişti de Crăciun 2023
La o pensiune turistică din staţiunea Cavnic, telefoanele au început deja să sune pentru rezervări. Cele mai multe din străinătate.

Gabriel Costinar, administrator pensiune: Turiştii străini, din ce am observat în ultimii ani, caută produsele tradiţionale. Caută tradiţia de la noi din zonă. Caută ceva ce nu au la ei în ţară.

Aici, pachetul de Crăciun costă 950 de lei și include 4 nopți de cazare, demipensiune și masa festivă. La vile, camera pentru aceeași perioadă este de 750 de lei și include micul dejun. Nu doar ofertele de Crăciun rămân neschimbate. Iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura în acest sezon de skipass-uri la același tarif de 150 de lei, ca în 2022.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

UMANITAR: Campanie de donare de sânge demarată de jandarmii maramureşeni

Vasile Dale

Pui de căprior, salvat de poliţiştii din Şomcuta Mare

Redactie

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV – “DUMNEZEUL MARAMUREȘULUI” AMENDAT CU 600 LEI. Nu a purtat mască în Catedrala Sf Treime din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.