BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ȘOC LA CURTEA DE APEL: Cererea de recuzare a fost respinsă. Cherecheș amendat cu 5.000 de lei pentru neprezentare în fața instanței

Vin informații noi de la Curtea de Apel Cluj. Asta după ce edilul Cătălin Cherecheș nu s-a prezentat în fața judecătorilor pentru a fi audiat. Deși avocații lui ceruseră acest lucru. Externat din Spitalul Județean de Urgență Baia Mare la ora 12.45, edilul băimărean nu a mers la CA Cluj.

Acolo ședința a început la ora 13.00. Avocații lui Cherecheș au cerut recuzarea completului. Ședința a fost suspendată pentru deliberări. Judecătorii au decis respingerea cererii ca neîntemeiată. Mai multe, judecătorii au decis aplicarea unei amenzi de 5.000 de lei pentru Cătălin Chercheș pentru că nu s-a prezentat la audieri.

Deocamdată nu este clar dacă judecătorii vor da un nou termen sau dacă se vor rămâne în pronunțare.

Ce spune Curtea de Apel Cluj

Solutia pe scurt: In baza art. 68 din C.pr.pen., respinge ca neîntemeiată cererea de recuzare a doamnelor judecător M Ş şi G-RF-H, astfel cum a fost formulată de către inculpatul C C.

În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare.

În temeiul art. 283 alin. 4 lit. n din C.pr.pen., aplică inculpatului o amendă judiciară în cuantum de 5.000 lei. Definitiva˘ în ceea ce priveşte soluţia asupra cererii de recuzare.

Cu drept de reexaminare în termen de 10 zile de la comunicare, în ceea ce priveşte soluţia de aplicare a amenzii judiciare.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia participanţilor de către grefa instanţei, azi, 19.09.2023.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Copilaș de 8 ani căzut de pe tobogan în Parcul Grădina Morii din Sighet. Intervine echipajul SMURD

Vasile Dale

A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava

Vasile Dale

AFLĂM DE LA POLIŢIA LOCALĂ: Parcul dendrofloricol “Dacia”, vandalizat de persoanele fără adăpost (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

ASB septembrie 19, 2023 at 8:11 pm

Şoc? Pãi ce credea coco jambo ãsta cã o sã meargã vrãjeala?

Raspunde
TRAGERI DE TIMP CA LA FOTBAL – Primarul Cherecheș și-a ”concediat” avocații și a cerut strămutarea procesului de la Curtea de Apel Cluj – Stiri din Maramures septembrie 20, 2023 at 2:22 pm

[…] ȘOC LA CURTEA DE APEL: Cererea de recuzare a fost respinsă. Cherecheș amendat cu 5.000 de lei pen… baia marecătălin cherecheșcurtea de apel clujdare de mităedilmaramureșprimarstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.