BREAKING NEWSImportant

Oncesti este primul UAT din Maramures care a achizitionat o autoutilitara 100% electrica prin programul Rabla Plus Public 2023.

Primarul Matei Godja a achizitionat o autoutilitara full electric pentru Comuna Oncesti. Achizitia a avut loc in urma obtinerii unei finantari nerambursabile si fara cofinantare din partea Administrației Fondului pentru Mediu prin programul Rabla Plus Public 2023.

EXEMPLU DE BUNA PRACTICA PENTRU MARAMURES

Programul Rabla Plus Public prin care orice UAT poate sa primeasca de la Administrația Fondului pentru Mediu suma de 120.000 lei pentru achizitionarea unui automobil 100% electric s-a desfasurat anul acesta in 2 etape: una in martie si una in septembrie.

În prima etapă care a fost lansata de Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Oncești este singura primărie din maramures care a aplicat și a și obținut finantarea.

Matei Godja, primarul comunei Oncesti a fost luat repede drept exemplu, astfel ca acum, in sesiunea a doua de finantare peste 20 de UAT din Maramures au aplicat la programul Rabla Plus Public.

“Primăria Oncești face toate demersurile pentru a depune pe toate programele de finanțare unde este eligibila și se încadrează cu finanțări nerambursabile” ne-a declarat Matei Godja, primarul comunei Oncesti.

Autovehiculul 100% electric a fost achiziționat prin intermediul AIXAM România, importatorul unic în țara noastră al acestor autovehicule electrice Made In Franța.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 6: UN AUTOTURISM S-A IZBIT DE UN STALP LA SATULUNG: VICTIMA INCARCERATA A MURIT IN DRUM SPITAL (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

OPINIE: Reacție dură la adresa unui site de știri din Maramureș. Amatorii de la site au comparat motocicliștii cu niște ”sataniști care au invadat comuna Băiuț”

Vasile Dale

APROAPE DE COMĂ ALCOOLICĂ – După ce a provocat accident, un șofer ce avea 3,22 g/l alcool pur în sânge, a fost arestat la domiciliu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.