BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A CINCEA ZI DUPĂ… ”SCRIPTURI” / ACTUALIZARE: ”Pușcașul” a fost săltat – A fost prins din nou drogat la volan prin Baia Mare (EXCLUSIV)

Revenim asupra subiectului prezentat de noi încă de duminică dimineață după un băimărean (cercetat în mai multe dosare penale) a tras două focuri de armă după un alt autoturism aflat în trafic. Mai mult, aparatul drugtest a indicat prezența a trei substanțe în corp iar în mașina pe care o conducea a fost găsit și un pliculeț cu o substanța ce ar putea fi interzisă dar și trei pistoale de tip air-soft.

Astăzi, Răzvan (32 ani) a fost saltat de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore. Asta după ce a fost din nou prins la volan drogat și cu permisul suspendat. El a fost dus în arestul IPJ Maramureș. Rămâne de văzut dacă mâine individu va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, deținere de substanțe interzise și amenințare.

Vă reamintim doar pe scurt că individul este cercetat (fiind și reținut 24 de ore) pentru un scandal pe o terasă din Centrul Vechi. În luna martie 2023 a fost cercetat pentru infracțiunea de incendiere a unui autoturism de pe strada Păltinișului din Baia Mare. Și lista mai poate continua: amintim doar înțeparea cauciucurilor de la autoturismul unui jandarm sau de la scandalul provocat în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare după ce un membru al familiei a decedat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii din Baia Mare au oprit în trafic un autoturism care circula pe bulevardul Regele Ferdinand, intersecție cu strada Pășunii.

La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare și, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce suspendat.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, bărbatul a fost testat în vederea depistării consumului de substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv.

Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină.

În continuare, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Cercetările continuă, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTUALIZARE 2

Față de bărbatul de 32 de ani, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

RÂNCAN CĂTĂLIN RĂZVANInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 4090/P/2023, din data de 22.09.2023. În temeiul art. 226 alin. 1 din Codul de procedură penală, raportat la art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 1 lit. d din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului R. C. R., …., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.09.2023 şi până la data de 21.10.2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare cu reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 22 septembrie 2023, ora 09:30.

Te-ar putea interesa si

DESEŞTI: Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier – ACTUALIZARE

Redactie

TG. LĂPUȘ: Un bărbat și-a bătut mama, fiica și fosta soție

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: INCENDIU VIOLENT – Acoperișul unei case din Oncești a luat foc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.