BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: ÎNCĂ UNUL – Un șofer beat criță a zburat cu BMW-ul de pe șosea la Strâmbu Băiuț. 0.80 avea în etilotest

A fost mobilizare a poliției din Țara Lăpușului. Și asta după ce un apel la 112 a anunțat faptul că pe raza localității Strâmbu Băiuț șoferul unui BMW a părăsit partea carosabilă și a plonjat într-o râpâ.

Echipajul poliției a identificat la fața locului un tânăr în vârstă de 26 de ani din Strâmbu Băiuț. Din fericire nu era rănit în urma accidentului, autoturismul însă a fost distrus.

Polițiștii l-au testat pe tânăr și surpriză: etilotestul a indicat 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat!!! Din acest motiv șoferul a fost dus la Spitalul din Tg Lăpuș pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei dar și a pentru a stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise.

sursa foto: facebook.com

Permisul de conducere a fost reținut de poliție iar pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 23 septembrie a.c., la ora 10.20, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați telefonic de către un tânăr de 26 de ani din Strâmbu-Băiuț cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident de circulație.

Deplasați pe D.J. 109U, în Strâmbu-Băiuț, polițiștii au identificat apelantul și un autoturism, care se afla în afara părții carosabile.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de alcool sau de substanțe psihoactive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Alt șofer beat la volan a fost prins în RUȘOR

Ieri seară, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au oprit în trafic un autoturism, condus dinspre localitatea Copalnic Mănăștur, înspre localitatea Rușor, de către un bărbat de 47 de ani din Baia Mare.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV GALERIE FOTO – ACTUALIZARE / ACCIDENT MORTAL – Impact între două mașini, soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani

Vasile Dale

ÎNFIORĂTOR: Bărbat găsit decedat cu capul în jarul focului, la o stână din Petrova

Vasile Dale

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.