BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV: Complexul STEJARUL și-a redeschis porțile. Maramureșenii au venit să trăiască LIVE minunea renașterii unui simbol al Țării Chioarului

A fost odată un restaurant celebru în tot Maramureşul. Se numea Stejarul şi chiar aşa arăta. Ca un stejar bătrân, în mijlocul pădurii, la 25 de kilometri de Baia Mare. În 1973, când au fost filmate imaginea de mai jos, locul vibra de viaţă. Fix 50 de ani mai târziu, arată ca o ruină.

Astăzi s-a redeschis

Astăzi, 23 septembrie, Complexul Stejarul din Șomcuta Mare își redeschide porțile pentru public.

„Momentul mult așteptat a sosit! Vă invităm să vă delectați cu o experiență autentică și specială în ziua deschiderii, cu un meniu ce include delicii culinare inspirate din bucătăria noastră, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, creat cu grijă de către bucătarii noștri talentați. Venind la noi, puteți să vă așteptați la un meniu care vă va răsfăța papilele gustative cu arome autentice și preparate excepționale, o gamă bogată de răcoritoare pentru a vă completa experiența, atmosferă primitoare și distracție garantată pentru toată familia sau grupul de prieteni.

Surprize și oferte speciale pentru clienții noștri în ziua deschiderii. Vă invităm să fiți alături de noi în această zi specială și să marcați acest eveniment în calendarul vostru. Cu siguranță va fi o zi memorabilă!”, spun reprezentanții complexului.

CITEȘTEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SERVICIUL RUTIER MARAMUREŞ: Campanie de integrare a persoanelor condamnate pentru că s-au urcat la volan în stare de ebrietate

Vasile Dale

NENOROCIRE LA CETĂȚELE – Bărbat călcat mortal de propria mașină în zona Vârfu Poienii

Vasile Dale

CUTREMUR de 5,7 în România. S-a resimțit și în Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.