BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

L-AȚI VĂZUT? DROZD VASILE-MARIAN a dispărut de la domiciliul din Ruscova. Are telefonul închis – ACTUALIZARE

Ieri, 28 septembrie, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 44 de ani din Ruscova, cu privire la faptul că, fiul ei minor, DROZD VASILE-MARIAN, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 septembrie a.c., și până în prezent nu a revenit. Telefonul mobil pe care îl deține minorul este închis.

Semnalmente: înălțime – 174 cm, constituţie atletică, ochi căprui, păr șaten tuns scurt și barbă, nu are tatuaje sau semne distincte.

La momentul plecării, minorul purta încălțăminte de culoare neagră și era îmbrăcat tricou și pantaloni scurți de culoare deschisă.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați de către familia minorului DROZD VASILE-MARIAN, în vârstă de 17 ani, din Ruscova, care a relatat faptul că acesta s-a întors la domiciliu.

Pe perioada plecării voluntare nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS /ACTUALIZARE: Beat şi fără permis, a distrus copacii ornamentali din centrul oraşului. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TG. LĂPUȘ: Un bărbat și-a bătut mama, fiica și fosta soție

Vasile Dale

E BINE DE ŞTIUT: Serviciile publice comunitare de permise și pașapoarte își reiau de luni, 18 mai, activitățile de relații cu publicul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.