BREAKING NEWSEveniment

Un șofer din Ruscova și unul din Șurdești au fost condamnați la pedeapsa cu închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise. Erau pozitivi la cannabis și metamfetamină.

Prin anularea permisului auto se impune o măsură eficientă de prevenire a repetării acțiunilor imprudente sau ilegale și de a descuraja comportamentul periculos în trafic. Anularea permisului de conducere pentru cei care conduc sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, este o măsură preventivă menită să reducă numărul de accidente și să protejeze viața participanților la trafic.

Recent, față de doi maramureșeni s-a dispus măsura complementară de anulare a permiselor de conducere pe fondul condamnării lor definitive pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

La data de 26 septembrie a.c., Judecătoria Târgu Lăpuș a dispus măsura condamnării la o pedeapsă de un an și șase luni cu suspendare a unui tânăr de 21 de ani din Șurdești, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (2 substanțe interzise).

În fapt, acesta a condus la data de 23 iulie 2022 un autoturism pe strada Baia Sprie, din Cavnic, sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, la aceeași dată, Judecătoria Vișeu de Sus a dispus măsura condamnării la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare a unui bărbat de 28 de ani, din Ruscova, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (o substanță interzisă).

Acesta a condus un autoturism la data de 14 ianuarie 2023, pe raza comunei Ruscova, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. La testarea cu drugtestul a ieșit pozitiv la consumul de metamfetanimă și cannabis.

Pentru a nu risca anularea permisului de conducere sau o condamnare la o pedeapsă cu închisoarea, polițiștii maramureșeni vă sfătuiesc să nu vă urcați la volan sau la ghidonul motocicletei după ce ați consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO: MOMENT EMOȚIONANT – O femeie și-a luat adio de la iubit înainte de a intra în arestul Poliției. ”Florineeeeee… o să vin în vizită!”

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Foc la un apartament de pe strada Florilor din Baia Mare

Vasile Dale

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.