BREAKING NEWSEveniment

VIDEO: Accidente pe bandă rulantă în Maramureș. Două evenimente în Baia Mare, altul în Săcel

Seria evenimentelor rutiere petrecute pe șoselele județului Maramureș nu se mai oprește. Ieri după amiază, două accidente s-au petrecut în Baia Mare, iar un altul s-a produs astăzi dimineață pe raza localității Săcel în apropierea unei pensiuni. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În Baia Mare, pe bd București un autoturism a lovit bordura de pe marginea șoselei în zona podului feroviar. Mașina a fost avariată, nimeni nu a fost rănit.

Tot ieri după amiază și tot în Baia Mare, dar pe bd Unirii în zona cimitirului Tanatorio, șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la ieșirea în strada principală. Acesta a fost lovit în lateral de un autotren. Și în acest caz nu s-au înregistrat persoane rănite, evenimentl soldându-se cu pagube materiale.

În Săcel, pe DJ186 s-a produs astăzi dimineață un alt eveniment rutier. Două autovehicule s-au ciocnit. A intervenit poliția, dirijând traficul rutier alternativ pe un singur sens.

Te-ar putea interesa si

ZI CU GHINION: Cinci bărbați care au comis infracțiuni rutiere s-au ales dosare penale

Redactie

ULTIMA ORĂ / ACŢIUNE DE AMPLOARE / ACTUALIZARE: Trei bărbaţi din Afganistan şi unul din India, depistaţi în Gara CFR Baia Mare

Vasile Dale

MĂSURI: Sighetean, arestat preventiv după ce s-a urcat beat la volan şi a lovit maşina poliţiei încercând să scape de oamenii legii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.