BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: A sosit ziua “cea mare” la Curtea de Apel Cluj! Primarul Cherecheș în fața judecătorilor

E zi importantă azi, 19 octombrie, la Curtea de Apel Cluj. Azi ar urma să dea o sentință definitivă în dosarul primarului de Baia Mare acuzat de luare de mită, mai fiind câteva luni până când faptele ar urma să se prescrie.

În 17 octombrie primarului de Baia Mare i-a fost respinsă definitiv de către Înalta Curte de Casație și Justiție cererea depusă pentru strămutarea procesului de la instanța mai sus amintită. Nu a fost să fie, iar azi toți ochii sunt pe Curtea de Apel Cluj.

Rămâne de văzut dacă va menține sentința inițială de condamnare la cinci ani de închisoare cu executare, va da achitare sau va amâna pronunțarea.

Suspans până la capăt. (Text: Dragoș Hojda, ziarMM.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Când poliția nu e pe străzi șmecherașii încing bolizii în Baia Mare. Liniuțe în miez de noapte pe bd București (actualizare)

Vasile Dale

CA LA POPICE: 4 mașini implicate într-un carambol pe bd Traian din Baia Mare. O persoană rănită (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – DROGUL ZOOMBIE din nou pe străzile din Baia Mare. Tânăr cu mișcări incoerente pe strada Electrolizei

Vasile Dale

1 mesaj

MAREA PRONUNȚARE VAI FI în 24 noiembrie! Primarul din Baia Mare, ”la braț” cu 3 avocați noi la Curtea de Apel Cluj – Stiri din Maramures octombrie 19, 2023 at 3:13 pm

[…] VIDEO: A sosit ziua “cea mare” la Curtea de Apel Cluj! Primarul Cherecheș în fața judecători… avocațibaia marecherecheșcurtea de apel clujmaramureșstiri baia mareDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.