BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Urmărire în trafic și amenințarea polițistului. A scos arma și a tras

Incident grav azi-noapte pe strada Colonia Topitorilor din Baia Mare. Un echipaj de poliție a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru șoferul unui autoturism care circulă pe stradă amintită.

Numai că acesta a accelerat în loc să oprească. Polițiștii l-au urmărit în trafic, iar la un moment dat acesta a intrat într-un curte de pe stradă Colonia Topitorilor.

Apoi un bărbat a ieșit amenințător la polițiștii din stradă. Unul dintre agenți a scos pistolul și a tras un foc de armă în plan vertical. Bărbatul s-a calmat într-o clipă.

Acestuia i-a fost cerut permisul de conducere însă a spus că nu el a condus ci soția lui.

De menționat este faptul că nici el, nici soția lui nu dețin permis de conducere de nicio categorie.

S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și pentru neoprirea la semnalele polițiștilor. Anchetă urmează să stabilească și cine era la volanul mașinii în momentul comiterii faptelor.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 18 octombrie a.c., ora 20.10, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care era condus, pe strada Victoriei, din municipiu.

Conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

Pe strada Theodor Aman, din Baia Mare, conducătorul autoturismului a oprit în spatele unui imobil.

Ulterior, din spatele imobilului, a ieșit un bărbat, ce se deplasa amenințător spre autospeciala de poliție, moment în care a fost somat să se oprească.

Deoarece nu s-a supus somării, un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, ceea ce a determinat persoana să se oprească și să asculte indicațiile polițiștilor.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 29 de ani din Baia Mare.

Bărbatul în cauză și soția acestuia, care a declarat că a condus autoturismul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că nici bărbatul și nici soția acestuia nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru stabilirea cu exactitate a persoanei care a condus autoturismul.

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? O minoră de 15 ani din Sighetu Marmației este căutată de familie și poliție. A fost găsită (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Accident lângă podul de peste Someş de la Seini

Redactie

CEL MAI FRIG MARAMUREŞ: -21 grade Celsius la Târgu Lăpuş (video)

Redactie

1 mesaj

Claudiu octombrie 20, 2023 at 10:07 am

Ooo dar vai, cum, de partea corecta a dealului parca nu se faceau din astea.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.