BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MAREA PRONUNȚARE VAI FI în 24 noiembrie, într-o zi de VINERI! Primarul din Baia Mare, ”la braț” cu 3 avocați noi la Curtea de Apel Cluj

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a avut, joi, o nouă înfățișare la Curtea de Apel Cluj în dosarul de luare de mită care datează din 2016, fiind apărat de 3 noi avocați și de unul din oficiu ”moștenit” de la înfățișarea precedentă din 29 septembrie. Cei 3 au solicitat un nou termen pentru a putea studia dosarul, dar instanța a respins cererea.

De menționat că în 29 septembrie, Cherecheș a avut angajat un avocat nou, și anume Stanca Gidro, fostul decan al Baroului Cluj, după ce a rupt contractul cu avocatul Râșniță, care l-a reprezentat până atunci, dar și un avocat din oficicu, iar aceștia au solicitat amânarea pentru a putea studia dosarul și a pregăti apărarea.

Acest fapt a fost considerat de procuror ca o nouă tentative de tergiversare a procesului pentru a se întinde judecata până după aprilie 2024 când fapta se prescrie.

Avocați noi, cerere de amânare

La înfățișarea de joi, în locul Stancăi Gidro au apărut alți doi 3 avocați care, la fel, au început solicitând termen de 2 săptămâni pentru a putea studia dosarul, ceea ce ar mai fi amânat procesul până la începutul lunii noiembrie, dar instanța a respins cererea.

În cadrul înfățișării de joi, Cătălin Cherecheș a dat o declarație de inculpat de aproape 2 ore, în care a explicat cum a avut loc flagrantul de luare de mită de 30.000 de lei în 26 aprilie 2016, și a precizat că a fost vorba despre restituirea unui împrumut, nu că ar fi luat șpagă.

Instanța va pronunța sentința în 24 noiembrie cu 3 zile înainte de expirarea CONTROLULUI JUDICIAR (27 noiembrie).

Sursa: Cluj24.ro.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

A FUGIT DE POLIȚIE ÎN MARA: 21.500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV – O mașină de poliție a accidentat mortal un bărbat la Gârdani. Ce spune Poliția despre tragedie (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – Un băimărean bătut cu bâtele de trei indivizi. Mașina distrusă

Redactie

2 mesaje

Escu octombrie 20, 2023 at 5:04 am

La multi ani, cu executare !!

Raspunde
mo octombrie 22, 2023 at 9:12 am

pentru 30.000 de roni sa ajungi la facultate cand tu ai de la parinti milioane de euro…prost mai esti…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.