BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PERSOANELE BĂNUITE DE COMITEREA FURTULUI DIN BISERICĂ AU FOST IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTII DIN BAIA SPRIE

Urmare a activităților de cercetare desfășurate de polițiștii din Baia Sprie, privind comiterea furtului calificat în data de 21 octombrie a.c. dintr-o biserică situată în oraș, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind doi tineri de 16 și 17 ani din Baia Mare.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a celor doi, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a ambelor persoane.

O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT LA JUCU: Coliziune între două maşini conduse de maramureşeni. O femeie rănită (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Cupşeni

Redactie

1 mesaj

Spărgătorii bisericii de lemn din Baia Sprie au fost trimiși 30 de zile după gratii. Au numai 16 și 17 ani – Stiri din Maramures octombrie 23, 2023 at 3:29 pm

[…] PERSOANELE BĂNUITE DE COMITEREA FURTULUI DIN BISERICĂ AU FOST IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTII DIN BAI…EXCLUSIV VIDEO: NU AU FRICĂ NICI DE DUMNEZEU – Bisericuța de lemn din Baia Sprie a fost spartă cu toporul de persoane necunoscute (actualizare) baia marebaia spriebiserica de lemn baia spriemaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.