BREAKING NEWSImportantNational

ATP GROUP – Zilele Constructorului 27-28 octombrie 2023, ediția 2

Zilele Constructorului este evenimentul anual al ATP Group dedicat prezentării ofertei sale comerciale ca și integrator de sisteme și produse pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor.

Evenimentul se desfășoară pe durata a două zile: vineri – 27.10 și sâmbătă – 28.10, într-un format de tip Open Days în cadrul căruia echipa ATP Group pregătește pentru parteneri, clienți dar și vizitatori o expoziție amplă și diversă cu și despre branduri auto comercializate pe platforma din Baia Mare.

Așadar vei avea acces la expoziția de camioane ATP Trucks, la prezentarea autobuzelor electrice ATP Bus dar și a utilajelor de construcții. Susținem activități demonstrative și totodată prezentăm în afara showroom-urilor cele mai noi modele de autovehicule într-o paletă diversificată de mărci: Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki.

Vizitatorii se pot bucura de gustări delicioase preparate pe loc în zona de food truck și vor putea savura cafea de specialitate la Coffee Shop. Nu vor lipsi tombolele cu premii atractive acordate pe loc! Sâmbătă, dacă veți ajunge însoțiți de copii, aceștia vor fi întâmpinați cu surprize și activități dedicate. 

Intrarea este liberă. Înregistrează-te acum!

Te-ar putea interesa si

FOTO: O anexă gospodărească a luat foc pe o stradă din Târgu Lăpuș

Vasile Dale

IPJ MARAMUREŞ: Campania Împreună să le facem viața grea hoților a ajuns la final

Redactie

PE AICI NU SE TRECE: DRUMARII MARAMURESENI SUNT LIBERI – LA PARTIILE DE SCHI DRUMUL ESTE BLOCAT (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.