BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile (actualizare – video)

Îți trimiți copilul la școală și te aștepți să se întoarcă, dacă nu mai deștept, măcar la fel de sănătos cum a plecat de acasă! Nicidecum rănit sau lovit. Nu te aștepți ca tavanul sălii de clasă proaspăt reabilitate să îi cadă, la propriu, în cap.

Tocmai acest lucru s-a întâmplat astăzi la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Baia Mare, la etajul 2 al unității de învățământ în sala cu numărul 27 unde învață elevii de clasa a VII-a.

Marele noroc al elevilor a fost că era ultima oră a zilei iar în program aveau educație fizică și sport. Așa că în momentul în care tavanul s-a spart și a căzut peste băncile copiilor aceștia erau în sala de sport a unității de învățământ.. Deocamdată nu știe nimeni cum s-a produs incidentul și nici din ce motiv.

Fotografiile ne-au fost transmise în exclusivitate de cititorii noștri, aceștia precizând și faptul că bancile care erau sub tavanul spart au fost acoperite de molotz. Mai mult cutiile cu mâncare, penarele și ghiozdanele elevilor erau acoperite de tencuială și moloz care au căzut din tavanul recent reabilitat. În locul respectiv elevii au observat ceva ce semăna cu o pungă plină cu apă și care stătea să cadă peste bancile lor.

Vă reamintim că în luna septembrie a anului trecut elevii Colegiului Național au refuzat să mai intre la ore timp de 3 zile din cauza faptului că lucrările de reabilitate nu erau gata iar unitatea de învățământ nu avea căldură iar o parte nici electricitate. Mai mult, constructorul acuza Primăria Baia Mare că nu și-a achitat facturile pentru lucrare. Astăzi, din păcate, se văd rezultatele reabilitării de ”bună calitate”. Lucrările la interiorul școlii au fost finalizate la 23 august 2023, la exterior însă încă nu.

ACTUALIZARE

”Sunt încă în desfășurare lucrări de reabilitare. S-a lucrat în pod pentru izolarea instalației de încălzire pentru că urmează perioada rece și un muncitor a călcat efectiv și a picat de pe structura de rezistență și a picat pe tavanul fals. Evident s-a deschis o bucată de vreo 20 cmp pe conturul tălpii acelui muncitor care a picat în sala de clasă. Nu era niciun elev în sală, erau la ora de sport. Dar oricum este un incident care Doamne Ferește să fi fost în timpul orelor. E o bucată de tavan de fals care deja s-a și reparat și a fost pusă la loc. Este o eroare umană, muncitorul ne-a spus că efectiv s-a dezechilibrat” a declarat prof Leornard Mardar, directorul CN Gheorghe Șincai din Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CUTREMURĂTOR – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal pe drumul spre Cavnic. Motociclist, autoturism și ambulanță implicate

Vasile Dale

REVIN LA RĂDĂCINI: Maramureşenii care au ales calea străinătăţii se întorc o dată pe an acasă pentru a nu-şi pierde rădăcinile

Redactie

Imagini socante: L-a snopit in bataie pentru ca lua niste nuci din fata unui bloc din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.