Eveniment

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: FELDMAN CRISTIAN ANGELO, un minor din Cavnic, a dispărut de acasă. A fost găsit în pădure

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din Cavnic au fost sesizați de către mama unui minor de 14 ani, din Cavnic – FELDMAN CRISTIAN ANGELO – că la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, acesta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,65 m înălțime, constituție atletică, păr negru lung, prezintă o cicatrice la nivelul ochiului stâng

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu, acesta purta o bluză de trening albă fără glugă, pantaloni gri, adidași albi cu negru.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTUALIZARE

Poliţiştii l-au găsit în pădure, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„De o mobilizare fără precedent și de circa 4/5 ore au avut nevoie echipele de căutare pentru găsirea băiatului plecat de acasă.

IPJ-MM cu toate structurile implicate, Inspectoratul de Jandarmi Județean Pintea Viteazul, Salvamont Maramureș, Prefectura Maramureș, Presa, Colegiul

Economic Pintea Viteazul, Primăria orașului Cavnic , și-au dat mâna pentru rezolvarea problemei împreună cu dumneavoastră cetățenii de rând.

Mulțumim tuturor factorilor implicați în rezolvarea acestui caz ! Am văzut acum cu toții că asupra noastră veghează oameni implicați și profesioniști cărora doresc să le mulțumesc pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă !

Cei care aveți copii minori, încercați să-i țineți departe de rețelele sociale deoarece aceste rețele sunt extrem de periculoase. În cadrul acestei acțiuni am văzut ce și cum comunică minorii pe diferite rețele de socializare și am rămas fără cuvinte.

Dacă vă iubiți copiii, dacă doriți sa-i țineți in siguranță și să-i feriți de probleme , implicați-vă dragi părinți cât de mult!”, este mesajul transmis de Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Carambol între trei maşini pe DN1C, în zona ILBA ”Deal”

Redactie

Măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentul cultural-artistic FORZA ZU

Redactie

RUTIERE: Tânăr din Tăuţii Măgherăuş, beat şi fără permis, reţinut după ce a făcut accident

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.