BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCANDAL ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: A comis-o din nou. Ade-Adelin și-a bătut fosta concubină și pe fiul acesteia

Am scris deja de prea multe ori despre un individ care pur și simplu își bate joc de toată lumea, inclusiv de polițiști sau procurori. Individul a făcut pușcărie, individul s-a urcat pe turnul combinatului amenințând ca se aruncă, individul se dădea mare jurnalist, individul a șantajat cu poze indicente o femeie, individul a făcut scandal în Mireșu Mare în locuința unei concubine. A fost amendat, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Maramureș. Doar că procurorii băimăreni l-au lăsat liber ”ca pasărea cerului” și nu au mai mers cu el în fața judecătorilor cu propunere de arestare preveventivă.

Iată că în această seara Ade-Adelin a comis-o din nou. S-a întâmplat pe strada Garoafei din Baia Mare. Acolo individul a agresat-o pe fosta concubină (55 ani) dar și pe fiul acesteia în vârstă de 19 ani. Au cerut ajutorul prin 112 iar la fața locului au venit echipaje ale Jandarmeriei Maramureș, dar și ale poliției. Doar că individul plecase, cu un taxi.

Mama și fiul bătuți au fost preluați de echipajele medicale fiind transportate la Spitalul Județena de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale.

Polițiștii și jandarmii l-au căutat mai multe ore pe individ, în cele din urmă a fost găsit și dus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru audieri. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și ale violențe și violare de domiciliu. Acum rămâne de văzut dacă marele Ade-Adelin va fi din nou liber. Sincer nu ne-ar mira absolut deloc. Din acest motiv vă lăsăm mai jos linkurile cu știrile publicate deja despre acest individ.

ACTUALIZARE La ora 2.30 individul a fost reţinut pentru 24 de ore si a fost dus în arestul IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREŞ

Ieri seară, în jurul orei 20.00, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați să intervină pe strada Garoafei.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 19 ani, și pe mama acestuia, o femeie de 55 de ani.

Femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței și a nasului, relatând faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani din Baia Mare, care ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului acestora, le-ar fi provocat vătămări corporale ambelor persoane.

De asemenea, s-a reclamat faptul că le-ar fi distrus camera de supraveghere.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

La fața locului, un echipaj SMURD și unul SAJ le-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior, au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere săvârșite în dauna celor două persoane vătămate.

Sursa foto principal: instagram.com

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: TÂRGU LĂPUȘ – Tabara Județeană Concurs pentru elevii olimpici la matematică și informatică, ediția a XII-a

Vasile Dale

CRIME ÎN SERIE LA CHECHIȘ / ACTUALIZARE: Câinii localnicilor sunt uciși rând pe rând (EXCLUSIV – FOTO)

Vasile Dale

INCONŞTIENŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE / ACTUALIZARE: Un minor a fost filmat la volanul unei mașini de teren. Imaginile, postate pe Facebook. Poliţiştii s-au sezizat din oficiu şi au demarat cercetările (foto, video)

Vasile Dale

3 mesaje

ASB octombrie 31, 2023 at 8:57 am

Cine-i boschetaru’ ala?

Raspunde
mo octombrie 31, 2023 at 6:44 pm

as zice ca-i ceva turnator…

Raspunde
Fostul jurnalist fake Ade-Adelin a fost arestat preventiv! Vă prezentăm filmul atacului oribil asupra unei femei și a fiului acesteia din Baia Mare – Stiri din Maramures octombrie 31, 2023 at 10:32 pm

[…] SCANDAL ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: A comis-o din nou. Ade-Adelin și-a bătut fosta concubină și… agresiuneatacbaia mareinculpatmaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.