BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Fostul jurnalist fake Ade-Adelin a fost arestat preventiv! Vă prezentăm filmul atacului oribil asupra unei femei și a fiului acesteia din Baia Mare

Astăzi după amiază procurorii l-au prezentat magistraților de la Judecătoria Baia Mare pe individul care și-a bătut cu bestialitate fosta concubină dar și pe fiul acesteia. În urma analizării probelor de la dosar judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului. Acesta a contestat decizia.

A tăiat cablurile de la camerele de supraveghere

Surse din rândul anchetatorilor au prezentat pentru www.vasiledale.ro filmul evenimentelor. Trebuie să menționăm faptul că individul ar fi premeditat totul. Cel puțin asta înțelegem noi din ce s-a întâmplat.

Conform surselor noastre individul a avut o relație cu femeia în vârstă de 55 de ani. Aceasta a pus capăt relației, fapt care l-a scos din sărite pe agresorul în vârstă de 33 ani. Conform informațiilor furnizate de surse judiciare, s-a dus duminică seară la locuința fostei concubine pe ascuns. A tăiat cablurile de la camerele de supraveghere și a pătruns într-unul dintre imobile unde a așteptat-o pe femeia, care ar fi fost ieșită din casă pentru a-l conduce pe unul dintre vecini căruia i-ar fi spus că a fost sunată și amenințată de fostul concubin. Când femeia a intrat în casă a atacat-o. A lovit-o cu bestialitate în zona feței. Apoi a mers într-un alt imobil din aceeași curte unde l-a atacat pe băiatul femeii în vârstă de 19 ani. Acesta ar fi fost la calculator cu căștile pe urechi și nu l-a văzut pe agresor. După agresiune individul a plecat liniștit cu un taxi. A fost căutat de polițiști și jandarmi în tot oraşul. Existau la un moment dat indicii că individul s-ar afla într-un imobil de pe strada Dragoș Vodă. Într-un final a fost prins și dus la sediul poliției pentru audieri.

Femeia și fiul acesteia au ajuns la spital. Astăzi medicii legiști au stabilit că pentru vindicarea leziunilor (fractură de piramidă nazală) femeia are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Fiul acesteia a primit și el un certificat conform căruia pentru vindecarea leziunilor are nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Ce spune poliția

Ieri seară, în jurul orei 20.00, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați să intervină pe strada Garoafei.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 19 ani, și pe mama acestuia, o femeie de 55 de ani.

Femeia prezenta urme vizibile de violență la nivelul feței și a nasului, relatând faptul că un bărbat în vârstă de 33 de ani din Baia Mare, care ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului acestora, le-ar fi provocat vătămări corporale ambelor persoane.

De asemenea, s-a reclamat faptul că le-ar fi distrus camera de supraveghere.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

La fața locului, un echipaj SMURD și unul SAJ le-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior, au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere săvârșite în dauna celor două persoane vătămate.

Judecătoria Baia Mare l-a trimis în arestul IPJ Maramureș

POP ADELIN OVIDIUInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 4851/P/2023, din data de 31.10.2023. În temeiul art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 1 lit. d şi art. 223 alin. 2 din Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului P A-O, .., pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, prev. de art.193 alin.2 C.pen., amenințare în formă continuată, prev. de art. 206 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 35 alin.1 C.pen. (în dauna persoanei vătămate D M), lovire sau alte violențe, prev. de art.193 alin.2 C.pen. (în dauna persoanei vătămate D S-I), violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin.1 ?i 2 C.pen. și distrugere, prev. de art. 253 alin.1 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 31.10.2023 şi până la data de 29.11.2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune în subsidiar înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată. Î

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 31.10.2023, ora 16:30.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3777/2023  31.10.2023.

Sursa foto principal: facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

RISCĂ SĂ ÎŞI PIARDĂ LIBERTATEA: 59 de persoane depistate de poliţişti în timp ce conduceau fără permis sau în stare de ebrietate

Vasile Dale

EXCLUSIV: Jumătate din echipa de fotbal a Minaurului confirmată pozitivă. DSP tace şi acum (ACTUALIZARE)

Redactie

IMPACT DEVASTATOR PE DN19: Doi şoferi din Maramureş au murit pe loc. Maşinile lor s-au făcut praf (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.