BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Maramureșean ținut captiv de 4 ore și umilit de vameșii unguri la 80 km de Budapesta!!! Consulatul României știe dar nu are ce face

Caz halucinant pe autostrada M3 din Budapesta la 80 km de Budapesta. Un maramureșean a fost dirijat de un echipaj al vameșilor maghiari spre parcarea unei benzinări de pe autostradă. Imediat cei trei vameși au controlat la sânge autovehiculul.

”Au răscolit toată mașina. Au scos toate bunurile. Doar doar vor găsi ceva. E drept, au găsit 6 cartușe de țigări cumpărate legal cu bon fiscal din magazin din România. Mi-au luat actele mașinii, au confiscat țigările și de la ora 15.00 (ora Ungariei, n.r.) stau sechestrat în parcare. Ei stau în mașină și tot sună, cred că habar nu au cum să completeze un proces verbal de sancțiune. Mi-au spus că mă pot reține aici fără motiv între 1 și 4 ore. Este inacceptabil să își bată joc de noi românii care le plătim taxe de autostradă. Doar eu am plătit 500 euro taxă de autostradă pentru tot anul”.

Maramureșeanul a sunat la Consulatul României de la Budapesta pentru a cere sprijin. ”Mi-au spus că au mai avut situații de acest gen. Domnul cu care am discutat foarte amabil mi-a spus că nu poate să ne sprijine și mi-a recomandat să sun la 112 pentru că nu este normal să ne țină aici atâta vreme”.

După aproape 4 ore unul dintre vameșii maghiari a venit la mașina maramureșeanului cu un proces verbal completat în limba maghiară. I-a cerut translator și vameșul a plecat din nou spre mașină.

ACTUALIZARE (ora 19.30)

Un al doilea echipaj al vameșilor a venit la fața locului. Aceștia știau conversa în limba engleză iar unul dintre aceștia știa cât de cât și limba română. ”Mi-au tradus procesul verbal și nu m-au amendat. Le-am explicat că nu este în regulă să fim ținuți atâtea ore captivi într-o parcare. Au lăsat capul în pământ și mi-au urat drum bun” ne-a transmis maramureșeanul nostru.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Foc la apartamentul inventatorului și instructorului auto Călăuz din Baia Mare. Au luat ”foc” și vecinii din cauza mizeriilor care le adună

Vasile Dale

Cu încredere, prin Maramureş! Alături de primarul gospodar din Ocna Șugatag, Ioan OaneaCu încredere, prin Maramureş!

Vasile Dale

ÎN CENTRUL BĂII MARI, LA MIEZ DE NOAPTE: Șoferul unui BMW a terorizat locatarii de pe Bd. Unirii şi Bucureşti (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.