BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: DIICOT ar fi fost sesizat în primăvară, după ce în telefonul fetei ar fi fost găsite mesaje și fotografii „ciudate”

Vin noi detalii din cazul dispariției Melindei, fata de 13 ani găsită după șapte zile în casa unui bărbat de 34 de ani din Sighetu Marmației.

Potrivit surselor, familia Melindei ar fi făcut un denunț la DIICOT prin aprilie-mai, după ce în telefonul fetei ar fi fost găsite mesaje și fotografii „ciudate”.

Deocamdată, anchetatorii nu confirmă, dar nici nu infirmă această informație.

Aceleași surse susțin faptul că urmele de agresiune de la nivelul mâinilor Melindei ar fi fost cauzate de o tentativă de suicid a fetei.

De asemenea, Sara Melinda nu ar fi fost atât de murdară în momentul în care polițistul local a găsit-o.

Potrivit unor membri ai familiei, apropiații fetei se întreabă cum e posibil ca, fără apă, după șapte zile să nu fii atât de murdar.

Acesta ar fi motivul pentru care se bănuiește că Melinda ar fi fost adusă acolo din altă parte după ce familia a anunțat că oferă p recompensă de 10.000 de euro. 

Oficial în cadrul conferinței de presă de astăzi șeful IPJ Maramureș a spus că ”nu deținem astfel de informații, dar cu siguranță vor fi verificate”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

IPOTEZĂ ȘOC ÎN TRAGEDIA DIN LĂPUȘ: Anchetatorii iau în calcul varianta unei autoîmpușcări accidentale (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Doi băimăreni au lovit un tânăr din Satu Mare şi i-au furat telefonul

Vasile Dale

DOCUMENT – Asociația „Composesorat Borșa” contra României. Cererea Guvernului nu a fost acceptată. Sentința este definitivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.