BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO – ACTUALIZARE TRAGEDIE VAD: Un mort și 5 răniți (doi copii) după ce s-a izbit violent cu mașina de un podeț

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Vad, comuna Copalnic Mănăștur. Conform primelor informații se pare că un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a rostogolit.

În urma accidentului două persoane ar fi rămas încarcerate. Spre locul accidentului au plecat echipaje ale pompierilor, echipaje SMURD, ale Ambulanței dar și ale poliției.

ACTUALIZARE 1

În urma cu puține momente a avut loc un accident rutier, cu 1 autoturism implicat, în localitatea Vad, comuna Copalnic-Manăștur, în care se aflau 6 persoane, din care 2 încarcerate.

La locul accidentului s-au deplasat forte de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Baia Mare, Secției de Pompieri Târgu Lăpuș și Cavnic, constând în 3 EPA, 1 TIM, 1 DESCARCERARE, 1 ASAS, 1 ATPVM și 1 SAJ.

ACTUALIZARE 2

Din păcate, s-a declarat decesul uneia dintre victime. Este vorba despre o femeie. Celelalte 5, printre care 2 copii, au fost transportate la spital de către echipajele de prim ajutor.

ACTUALIZARE 3

Conform informațiilor noastre cele 5 victime erau din cartierul Ponorâta, sat Vălenii Lăpușului, comuna Coroieni. Persoana decedată avea 44 ani. Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 21 ani din județul Neamț, iar pasagerii aveau 2 ani, 5 ani, 24 ani și 34 de ani.

ACTUALIZARE 4 – IPJ Maramureș

Aseară, 16 noiembrie a.c., polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe D.J. 182C, la intrarea în localitatea Vad, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă, ajungând în curtea unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru ocupanți din autoturism, respectiv doi minori de 2 și 5 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani. Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat și cu decesul conducătorului auto și a unei femei în vârstă de 44 de ani. Victimele au rămas internate la Spitalul Județean Baia Mare sub supraveghere medicală.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările privind infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

PRIMUL DECES ÎN RÂNDUL PERSONALULUI MEDICAL: Un ambulanțier din Suceava a murit din cauza COVID-19

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

Redactie

FOTO – Un bărbat a căzut într-o zonă greu accesibilă din Ulmoasa

Vasile Dale

1 mesaj

URMARE ACCIDENT VAD: A murit la spital și șoferul în vârstă de 21 ani. Pasagera a decedat pe loc (VIDEO) – Stiri din Maramures noiembrie 17, 2023 at 2:18 pm

[…] VIDEO – ACTUALIZARE TRAGEDIE VAD: Un mort și 5 răniți (doi copii) după ce s-a izbit violen… accidentimpactmaramureșpolitierutierstiri baia marestiri maramurestargu lăpuștragedie vadvadDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.