BREAKING NEWSImportant

JUDEȚUL MARAMUREȘ SE ALĂTURĂ CAMPANIEI NAȚIONALE ”AVEM ACELAȘI SÂNGE”, ORGANIZATĂ DE DIGI24

La invitația televiziunii de știri Digi24, Consiliul Județean Maramureș s-a alăturat campaniei de donare “Avem același sânge”, cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților, organizat în colaborare cu instituții publice și centrele de transfuzie din țară.

Acțiunea de donare va avea loc în județul Maramureș în data de 24 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00-15:00, în sala de şedinţe Millennium I din Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 2.

”Îi invităm pe toți cei care doresc și pot să doneze sânge, să se alăture acestei campanii nobile și să devină adevărați eroi pentru pacienții care au nevoie de o transfuzie pentru a se însănătoși sau chiar pentru a supraviețui”, este mesajul președintelui administrației județene, Ionel Bogdan.

Alături de comunitatea din Maramureș va fi și jurnalistul Digi24 Carla Tănasie care va transmite în direct evenimentul de donare.

Acțiunea de donare, organizată în Maramureș, este posibilă cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Baia Mare și cu sprijinul partenerilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Primăriei Baia Mare, Instituției Prefectului – Județul Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂTUȘAT RAPID DE POLIȚIE: ”Talpă iute” a ajuns în arestul IPJ Maramureș pentru 30 de zile. A jefuit o femeie

Vasile Dale

O tânără din Maramureş şi-a salvat mama de la o bătaie cruntă. A sunat disperată la 112 să anunţe că tatăl ei este beat şi agresiv

Redactie

VERIFICĂRI: Poliţiştii, în acţiune la școlile de şoferi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.