BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Judecătorii au decis încarcerarea imediată a primarul fugar Cherecheș în Penitenciarul din Gablingen

Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare, a fost arestat astăzi în Germania. Bărbatul a fost prezentat, astăzi după amiază, în fața judecătorilor care au luat această decizie.

Primarul din Baia Mare, condamnat pentru luare de mită, care a fugit din România, Cătălin Cherecheș a fost prezentat, astăzi în jurul orelor 15.00, în fața judecătorului, care a decis încarcerarea imediată a acestuia.

Imediat după decizie, Cherecheş a fost transportat și încarcerat în penitenciarul din Augsburg-Gablingen, situat la adresa Am Fliegerhorst 1, 86456, Gablingen Germania.

Poliția Bavaria a insistat să fie organizată o conferință de presă comună a Poliției și a Parchetului pentru a transmite mai multe detalii despre acest caz, însă Unitatea de Parchet Augsburg a refuzat acest aspect, preferând să răspundă punctual întrebărilor jurnaliștilor, cel puțin celor români.

Filmul arestării lui Cătălin Cherecheş în Germania

„Persoana urmărită a fost arestată de forțele de poliție din Augsburg pe 28 noiembrie 2023, în jurul orei 18:30, la solicitarea Parchetului General din München. Pe 27 noiembrie 2023, Procuratura Generală din München a aflat că persoana urmărită s-ar fi aflat în regiunea München. Procuratura Generală din München a dispus, prin urmare, măsuri de supraveghere și monitorizare a telecomunicațiilor, în urma cărora pe 28 noiembrie 2023 a fost stabilită locația persoanei respective și a fost posibilă arestarea sa”, a declarat Biroul Procurorului General din Munchen.

Arestarea s-a făcut în baza unui mandat european emis de Judecătoria Cluj pe 24 noiembrie 2023. Din câte știm, bărbatul urmărit s-a opus arestării, astfel că polițiștii au fost nevoiți să folosească forța fizică. Bărbatul urmărit a fost rănit ușor. Leziunile ușoare au fost tratate de un medic în regim ambulatoriu. O singură fotografie a bărbatului urmărit a fost făcută în scop de identificare”, a precizat Biroul Procurorului General din Munchen.

„Tribunalul Augsburg a dispus astăzi arestarea sa preventină. Ulterior, Parchetul General din München va pronunța o decizie privind extrădarea sa la Tribunalul Regional Superior din München. Această decizie este de așteptat să fie luată în termen de două săptămâni. Durata procedurii de extrădare nu poate fi încă estimată”, adaugă Biroul Procurorului General din Munchen.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Avem soluții concrete pentru rezolvarea crizei deșeurilor din județul Maramureș

Vasile Dale

ACTUALIZARE: DJ 188 inundat, trafic restricționat temporar între Vișeu și Bogdan Vodă (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Bătut în propria-i curte de aproape 20 de indivizi la Suciu de Sus. Victima a cerut ajutor la 112 (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Filmul fugii lui Cătălin Cherecheș! Cum s-a dat de gol fostul edil – Stiri din Maramures noiembrie 30, 2023 at 9:54 am

[…] Judecătorii au decis încarcerarea imediată a primarul fugar Cherecheș în Penitenciarul din Gabl… baia marecătălin cherecheșfugar cherecheșmaramureșpolitieprimar cherecheșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.