BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Model de succes în administrație publică locală – Ioan Nistor, primar Leordina

Ioan Nistor, primar USR al comunei Leordina a reușit ca în trei ani de la preluarea mandatului să achite peste 70% din datoriile cu care preluase instituția în septembrie 2020. Nu au lipsit investițiile la nivelul comunei.

”În septembrie 2020 datoriile totale ale instituțiile se ridicau la aproximativ 3,2 miliarde lei vechi, din care credite restante erau în valoare de un miliard lei vechi. Erau facturi neachitate la lucrări efectuate în cea mai are necorespunzător de aproape 10 miliarde de lei vechi. În acest moment, decembrie 2023, am reușit să achităm aproape 70% dintre acestea.

Am reușit să formez o echipă competitivă în mare parte, prin atragerea unor profesioniști în jurul meu (consilierul personal, viceprimar, consilier juridic, conducător auto microbuz școlar, etc.).
Am realizat îmbunătățiri la infrastructurile locale și anume drumuri pentru îmbunătățirea accesului la proprietățile dumneavoastră, am realizat o serie de podețe peste văile locale ale comunei, am realizat creșterea colectării efective a impozitelor și taxelor pe cap de locuitor, s-a actualizat site-ul comunei Leordina, prin postarea tuturor hotărârilor luate în cadrul sedintelor  de consiliu local și toate dispozitiile emise de Primar.

Tot în acceastă perioadă s-a dat în funcțiune stația de epurare (canalizare) a apei din comuna Leordina, urmând ca în perioada următoare să se branșeze o mare parte din populația comunei Leordina, așa cum permite proiectul tehnic realizat” a precizat Ioan Nistor, primarul comunei Leordina.

OBIECTIVE DE INVESTIȚIE REALIZATE SAU AFLATE ÎN EXECUȚIE le puteți citi mai jos în raportul oficail atașat

Te-ar putea interesa si

CKay, artistul cu cea mai căutată piesă de pe Shazam în 2022, vine în premieră în România, la Neversea 2023

Redactie

MOARTE STUPIDĂ: Un bărbat din Rogoz în șanțul de pe marginea drumului. A murit înecat

Vasile Dale

COVID-19 / NENOROCIRE ÎN ŞCOLILE DIN MARAMUREŞ: 27 elevi pozitivi, 15 clase au trecut deja în online

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult