BREAKING NEWSRecomandate

Accidente rutiere provocate de alcool. Etilotestele au indicat 1,07 respectiv 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat

Aseară, 11 decembrie, la ora 20.57, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 108A, în localitatea Buzești, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Fărcașa, dinspre Ardusat înspre Fărcașa, a surprins și accidentat un bărbat de 33 de ani. Acesta s-ar fi deplasat în calitate de pieton, din sens opus, pe  marginea părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D.  la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool

Sâmbătă, 9 decembrie a.c., polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit în urma unui apel 112, la un accident rutier produs pe D.N. 18B, pe strada Petru Rareș din oraș.

În urma deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Boiereni, aflat la volanul unui autoturism, din direcția localității Rohia, a pierdut controlul direcției de mers și a acroșat gardul din beton al unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unui pasager de 71 de ani din oraș. Ambii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației de alcool din sânge.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

În acest weekend, polițiștii maramureșeni, aflați în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, au depistat șapte conducători auto care au îmbinat șofatul cu consumul de băuturi alcoolice.

Conducători auto cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, din diferite zone ale județului Maramureș sunt cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolcie, fapte rezultate din testarea cu aparatul etilotest. Valorile rezultate au fost cuprinse între 0,44 și 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei identificați au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, cu excepția unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Băița, care a refuzat prelevarea.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor întocmite.

Te-ar putea interesa si

BILANŢUL CELOR DOI ANI DE RĂZBOI: 72 de ucraineni rătăciți în zona de frontieră alpină salvaţi, 16 descoperiți decedați

Redactie

Accident grav: Sofer aruncat din masina in VAD. A fost Resuscitat de un politist (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Exclusiv: De la discoteca la spital. Trei tineri incarcerati la Rogoz. Soferul era beat crita (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.