BREAKING NEWSEveniment

13 șoferi au rămas pietoni după o acțiune pe DN18 Berbești – Rona de Sus și DJ186 Oncești – Strâmtura

 Ieri, 17 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier și polițiștii Biroului Rutier Sighetu Marmației au efectuat acțiuni pe linie rutieră privind depistarea conducătorilor auto care conduc cu viteză excesivă pe D.N. 18 Berbești-Rona de Sus și D.J. 186 Oncești-Strâmtura.

          În cadrul acțiunii au fost verificate 172 de autovehicule și au fost legitimate peste 200 de persoane.

          În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.300 de lei, din care 59 pentru depășirea vitezei legale.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 13 permise de conducere, din care 11 pentru depășirea vitezei legale și a două certificate de înmatriculare.

          De asemenea, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au depistat ieri, 17 decembrie, în traficul din județ, cinci maramureșeni care au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

          În fapt, patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 64 de ani, au condus autoturisme în timp ce aveau alcoolemii cuprinse între 0,58 și 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al cincilea bărbat de 32 de ani, a fost depistat de polițiștii din Ulmeni, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat și care avea aplicate  numere false de înmatriculare.

          Pe numele bărbaților, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, respectiv conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat cu număr fals de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

IMAGINI CAMERĂ SUPRAVEGHERE / ACTUALIZARE: Vezi cum a fost urmărit motociclistul de poliţiştii din Baia Sprie până la Parcul Regina Maria din Baia Mare. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: A fost ridicat din sala de judecată – Bărbatul din Vișeu de Jos care și-a atacat cu mașina soția dus la audieri

Vasile Dale

INCENDIU – O hală de pe strada Mărgeanului din Baia Mare a luat foc azi noapte. Pericol de explozie (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.