BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FEMEIE VIOLATĂ și BĂTUTĂ de un bărbat din Constanța. Încă este internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare (EXCLUSIV FOTO)

O femeie din Baia Mare, sora unei cunoscute personalități din Maramureș, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu o săptămână. Băimăreanca a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare bătută crunt de un individ din Mangalia, pe care îl iubește. Victima a refuzat să depună plângere la poliție după producerea agresiunii.

Polițiștii s-au autosesizat după ce vecinii au anunțat un scandal la 112. În urma anchetei s-a dovedit că individul a bătut-o crunt dar a și violat-o pe băimăreancă. Ieri a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Instanța l-a trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Ce spune IPJ Maramureș

 Ieri 17 decembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 36 de ani, din județul Constanța, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și viol.

          În fapt, la data de 12 decembrie, la ora 02.41, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un apartament de pe aleea Aurora din municipiu, are loc un scandal.

          La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 43 de ani, și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: A ajuns cu autotrenul în gardul unei gospodării din Bârsana. Un stâlp de la rețeaua electrică a fost rupt

Vasile Dale

UTIL: Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august

Vasile Dale

Nume noi pe scenele Galaxy și Alchemy la Untold 2022

Vasile Dale

2 mesaje

mo decembrie 19, 2023 at 12:17 am

pai daca asa-i place la femeie, dati-i pace….

Raspunde
dan decembrie 20, 2023 at 2:13 pm

Nu stiu de acest lucru mai devine o stire, din moment ca batuta (insuficient, cred) nu depune plingere. La tara cite neveste sint batute si se feresc sa afle lumea?
Sper ca data viitoare, la un eveniemnt similar sa plinga in debara, pentru ca il iubeste. Vorba bine intelenita in folclor : ” Ce te bagi, ma el ma bate el ma….”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.