BREAKING NEWSEvenimentImportant

Câți bani câștigă Ștefan Hrușcă, în luna decembrie, din concertele de Crăciun

În luna Decembrie cei mai cunoscuți artiști români au agenda plină de concerte. Este şi cazul lui Ștefan Hrușcă ale cărui colinde de Crăciun se numără şi în acest an printre cele mai cerute și bine răsplătite de spectatorii români, dar şi străini.

Ştefan Hruşcă, unul dintre cei mai cunoscuți şi apreciaţi artiști români şi-a început Turneul Naţional de Colinde 2023 cu două spectacole cu casa închisă la Timişoara.

Artistul va avea 17 concerte în țară, la care se adaugă și cele două din Capitală. Spectacolele din București vor fi organizate pe 18 decembrie, la Teatrului Național ”I. L. Caragiale”.

Artistul va cânta şi în Italia, Franța, Germania și Elveția, unde are programate 31 de concerte, conform programului publicat pe pagina sa de Facebook.

De pe urma spectacolelor sale, Ştefan Hruşcă încasează o sumă consistentă de bani. Mai exact, pentru o singură prestație, artistul încasează suma de 10.000 de euro.

Potrivit money.ro, luând în calcul onorariul său pentru spectacole private, cel solicitat pentru concerte plătite de autoritățile locale, dar și bilete vândute, Hrușcă a încasat într-o lună și jumătate peste 350.000 de euro de pe urma spectacolelor sale de colinde. 

Sursa: www.antena3.ro.

Te-ar putea interesa si

ŞI POMII SE FURĂ LA ŢICĂU: Furt de meri cercetat de poliţiştii din Ulmeni

Vasile Dale

RUTIERE: Accident rutier cu victimă la Săcel şi cu cu părăsirea locului accidentului la Poienile de Sub Munte

Redactie

ACTUALIZARE: IMPACT VIOLENT IN INTERSECTIA DE LA HIDEAGA. O PERSOANA RANITA GRAV (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Nu contează decembrie 19, 2023 at 5:48 pm

Și ce face,merge in Canada și trăiește bine un an și iar vine și face bani frumoși de pe fraieri care asculta același colinzi de zeci de ani!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.