Important

PRIMIŢI CU COLINDA? 35 de jandarmi, polițiști, polițiști de frontieră și pompieri maramureşeni au pornit cu colinda

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, răspândind magia colindelor și mireasma brazilor împodobiți. În acest cadru de sărbătoare, grupul coral al structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și-a început astăzi colinda.

„Sub coordonarea părintelui Marcel Oprișan, ne-am reunit într-un cor format din 35 de jandarmi, polițiști, polițiști de frontieră și pompieri pentru a transmite mesajul Nașterii Domnului. Deși grupul nostru este foarte tânăr, luând ființă în urmă cu doar două săptămâni, am decis să ducem mai departe obiceiul colindatului și să M.A.I fim împreună și cu astfel de ocazii. Dorim să dovedim că putem fi o forță și în a transmite bucuria Nașterii Domnului și, de ce nu, în a pune în sufletele ascultătorilor un strop din magia Crăciunului.

Am pornit cu colinda în zori și pe parcursul acestei săptămâni vom colinda pe la mai multe instituții atât în Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației, dar și la Mănăstirea ,,Sfânta Ana” de la Rohia. Avem un repertoriu divers care cuprinde atât colindele foarte cunoscute precum ,,O, ce veste minunată!” sau ,,La Betleem colo-n jos”, cât și colinde străvechi așa cum este colinda ,, La lină fântână” sau ,,Rugăciunea lui Moș Crăciun”.

Cu acest prilej transmitem tuturor cetățenilor să se bucure de sărbători în siguranță și să aibă parte de un Crăciun binecuvântat, în pace și bucurie!”, spun reprezenzanţii IJJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Târgul ”Bun de Maramureș” va avea loc în acest weekend

Redactie

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat din Baia Mare după ce şi-a agresat sora

Redactie

ACTIVITĂŢI DE PREVENIRE: Pe drumurile publice pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau marfă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.