BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

POLIȚIA RUTIERĂ: 112 km/h pe limită de 50 km/h prin Leordina pe DN18. Șoferul avea permisu suspendat

Ieri, 07 ianuarie, la ora 14.08, în timp ce polițiștii Serviciului Rutier exercitau atribuțiile de serviciu pe D.N.18, în localitatea Leordina, au oprit pentru control un autoturism, deoarece a circulat cu viteza de 112 km/h (+ 62 km/h), peste limita legală admisă în localitate, pe sector de drum cu limita de 50 km/h.

La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Leordina, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Baia Sprie

Azi noapte, la ora 01.35, în timp ce polițiștii din Baia Sprie desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 184 în localitatea Șurdești, au înregistrat cu aparatul radar, un autovehicul care circula cu o viteză de 84 km/oră (+ 34 km/h), pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.

          La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Șurdești, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medical Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei, precum și probe biologice pentru determinarea prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile polițiștilor maramureșeni

În perioada 05-07 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au desfășurat acțiuni rutiere pe principalele artere din județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Pentru desfășurarea acțiunilor au fost angrenate 45 de efective care au verificat aproximativ 500 de autovehicule participante la trafic.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 404 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 135.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 47 de permise de conducere și a 21 de certificate de înmatriculare.

În perioada 06-07 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș, au desfășurat o acțiune în zona trecerilor la nivel cu calea ferată de pe raza de competență.

          În cadrul acțiunii au fost legitimate 103 persoane, din care trei migranți cu ședere legală.

          Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.525 de lei.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea unui permis de conducere în vederea suspendării

Te-ar putea interesa si

ANIVERSARE: SMURD MARAMUREȘ, 13 ANI DE ACTIVITATE

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Pompierii din Târgu Lăpuș au salvat viața unui cal căzut într-o mlaștină din zona fostei mine Răzoare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Impact violent la Vișeu de Jos pe DN18 (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo ianuarie 9, 2024 at 12:25 pm

bun si asa, pacat ca pe astia ce omoara oameni nevinovati nu-i opriti, atentie am zis nu-i opriti, nu ca nu-i puteti prinde….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.