BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ”Mascați fără pic de MINTE”! Luptătorii SAS Maramureș i-au luat la șuturi în fund pe etnicii ucraineni care petrecereau Crăciunul la Rona de Sus

Incident efectiv strigător la cer petrecut luni seara pe drumul național 18 pe raza localității Rona de Sus. Etnicii ucraineni au sărbătorit Crăciunul și, conform tradiției, tinerii se maschează în diverse personale. Ei ies în grupuri pe străzile satului și colindă localnicii.

Supravegheați de un echipaj al Poliției din Rona de Sus tinerii ucraineni au ieșit la colindat în cete. La un moment dat prin zonă a trecut, având semnalele luminoase în funcțiune, o autospecială a Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Maramureș. Deranjați probabil de faptul că tinerii mascați nu s-au dat la o parte din fața autospecialei, șoferul acesteia a oprit.

Din spate au coborât trei luptători SAS mascați și au început să urle: ”Hai Valea măh. Valea. Plecați! Hai către căși! Plecați mă!” Unul dintre mascați a mers după un tânăr și i-a tras un picior în partea dorsală, de săracul etnic ucrainean ce sărbătorea Crăciunul a sărit în sus de durere.

Ce am putea spune noi despre această manifestare a forțelor de intervenție? Nu mare lucru: vorbă lungă, minte puțină la domnii mascați. Nu dorim să generalizăm. Departe de noi acest lucru. Totuși pentru ”una-două uscături” imaginea Serviciului de Acțiuni Speciale este terfelită. Din punctul nostru de vedere în acest caz, domniile lor nici nu aveau ce coborî din autospecială pentru că așa cum se vede pe imagini era un echipaj al Poliției Române prezent acolo pentru a-i supraveghea pe tinerii etnici ucraineni.

ACTUALIZARE

Conform sesizărilor primite de la cititorii noștri mascații ar fi lovit patru tineri: 14, 17, 19 și 20 de ani.

Ce spune Poliția Maramureș

”În urma imaginilor video, din data de 8 ianuarie a.c., realizate cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe rit vechi, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun” au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru www.vasiledale.ro.

Te-ar putea interesa si

COD GALBEN DE PLOI, NINSORI ŞI VISCOL LA MUNTE în Maramureş

Redactie

A MURIT SUFOCATA: PARCHETUL FACE PRECIZARI REFERITOARE LA ORIBILUL VIOL URMAT DE CRIMA DIN VISEU DE SUS. SI-A ACTUALIZAT SITE-UL: MULTUMIM CA NE CITITI

Vasile Dale

AMĂNUNTE DESPRE CRIMA ABOMINABILĂ DIN BAIA MARE: Capul Esterei a fost zdrobit cu o cărămidă. Ea va fi înmormântată astăzi

Vasile Dale

15 mesaje

mo ianuarie 10, 2024 at 4:01 pm

„având semnalele luminoase în funcțiune” – asta da de gandit! traditie vs. siguranta publica?!! daca trebuiau sa ajunga la o interventie pe bune?

Raspunde
Calin ianuarie 10, 2024 at 4:35 pm

Foarte bine au făcut!!!! Asa trebuie , stau pe drum și cer bani de la șoferi, ca sa poți trece de ei !!!! Ce tradiții sunt astea !? Vorba aia : cal verde și rus deștept nu exista !!! Dacă se întâmplă vreun accident de circulație, cine era vinovat !?

Raspunde
[email protected] ianuarie 10, 2024 at 7:59 pm

Nu ști ce tradiții se fac. Sa te interesezi și după comenteaza

Raspunde
Roman ianuarie 11, 2024 at 1:03 am

Stau in drum și cer bani și mai și sar pe mașini, foarte bine procedat poliția romana

Raspunde
Sasa ianuarie 11, 2024 at 12:38 am

Domnule Călin teau forțat să le dai bani??? Dacă ai bunăvoință arunci 5 lei că nu mori dacă vrei dai dacă nu și asa este bine nu Tea obligat nimeni. Nu era nici o intervenție stătea poliția și trupele speciale toată ziua acolo, lea ieșit programul și nu au mai vrut sa stea și au găsit motiv.

Raspunde
A ianuarie 10, 2024 at 5:51 pm

Dar, etnicii Ucrainieni, nu se uită la stiri? Pentru ca prin decret prezidential, craciunul nu se mai celebrează după calendarul rusesc, ci european?

Raspunde
Adi ianuarie 10, 2024 at 9:31 pm

La cum se comportau acei tineri,in nici un caz nu s-ar fi impus acel comportament din partea mascaților,poate maxim un avertisment verbal.Cand scăpăm odată de astfel de indivizi care cu bună știință săvârșesc infracțiuni și nu sunt trași la răspundere, pentru simplul fapt că poartă o uniformă.RUSNE!!!!!! Educație zero la mulți care ar trebui să impună respect, nu prin forța ci prin comportament?Domnule Vasile Dale ar trebui să urmăriți ,și să-i țineți la curent pe cititori cu măsurile luate împotriva acestor personaje cu comportament anormal.

Raspunde
mo ianuarie 10, 2024 at 11:35 pm

totusi e vorba de SAS nici macar Jandarmerie, astea da traditii pe manele…hai las-o…

Raspunde
Ionut ianuarie 10, 2024 at 11:43 pm

Felicitari pentru cei de la SAS, aia e traditie??? Ce e acolo un viflaim rusesc? Daca erau la colindat trebuiau sa fie in curtea acelor gazde, nu intinsi pe asfalt. Daca venea o masina si ii izbea pe cativa aghiotanti ce se intampla,cine era vinovat ? Normal soferul, ati fii spus. Mie mi s-a parut ca au fost somati verbal sa plece dar mai aveau de ascultat o manea. Niste bombardieri deghizati aia erau. Cu siguranta nu a fost un eveniment oraganizat, chiar daca au asistat si acei politisti,trebuie sa mai arate cineva din cand in cand ca avem politie,armata,trupe speciale,etc. De manele si bombardieri suntem saturati. Astfel de demonstrati ar trebui sa fie mult mai dese, speram ca superiori acelui luptator gandesc ca niste oameni care sunt pusi pe functie ca sa faca ordine si disciplina. RESPECT pentru acel luptator!

Raspunde
Hhassad ianuarie 11, 2024 at 12:07 am

Dacă trebuiau sa între peste cineva care a sechestrat,violat apoi ucis o persoana..aaa poi au întârziat ,asta e poliția ..jos guvernu,dale-as papa ca le dădeam bastoane de râgâiau pana de revelion,legea-i lege pentru toți. Și asa ii pupam in cur,in avion pana in Tenerife am stat între ucrainieni,săracii..le bombardează curu da merg la plaja de panică .. lipitori .

Raspunde
Natalia ianuarie 11, 2024 at 12:25 am

În primul rand nici nu au stat în drum ca inventează ca erau în fata mașinii, iar în aldoilea rand cu ce drept lovesc ei?
Iar voi care comentați aiurea și nu cunoașteți tradiția și situația mai bine ar fi sa tăceți!

Raspunde
mo ianuarie 11, 2024 at 9:36 am

ia lumineaza-ne, care-i traditia? ca la lautari?fundalul sonor cam asta spune!

Raspunde
Gigi ianuarie 11, 2024 at 12:28 am

Nu le-a dat bine !!!

Raspunde
ASB ianuarie 11, 2024 at 3:10 am

Lasa-i bre ca au fugit de razboi, sunt devastati saracii.

Raspunde
nume ianuarie 12, 2024 at 8:03 am

Societatea care-si separa oamenii cu carte de razboinicii sai, va avea gandirea facuta de lasi si lupta dusa de catre prosti.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.