BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Focar de infecţie pe str. Grănicerilor. A intervenit Poliţia Locală și prefectul județului

Astăzi, la solicitarea prefectului Rudolf Stauder, a avut loc ședința pentru abilitarea Poliției Locale să intervină pe str. Grănicerilor într-un imobil considerat focar, pentru efectuarea procedurilor de igienizare și curățare. În apartamentul respectiv locuiau două femei, care adunau tot ce găseau pe stradă și le depozitau în imobil spre disperarea vecinilor.

Demersul a avut loc prin ordonanță președințială. Au participat la ședința de astăzi, fiind implicați și în intervenție, membri ai următoarelor structuri: Serviciul Public Ambient Urban, Poliția Locală, Poliția Județeană, DAS, DAP, ISU, SJA.

Activitatea este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți cei de la Serviciul de Ambient Urban, care evacuează imobilul de deșeuri și de alte obiecte care pot reprezenta un pericol. În urma constatării, se estimează că în apartamentul cu două camere, în care locuiesc două femei, se găsesc tone de deșeuri.

Cele două locatare, mamă și fiică, în vârstă de 63, respectiv 27 de ani, au fost transportate cu Serviciul de Ambulanță la Spitatul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, urmând a le fi efectuată evaluarea pentru a stabili starea de sănătate a acestora. Ambele vor fi date în grija Direcției de Asistență Socială și a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, până la punerea în siguranță a imobilului, prin debarasarea deșeurilor, dezinsecție, deratizare, igienizare, dezinfectarea și eliminarea oricărui risc care ar putea periclita sănătatea publică.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO CAMERA BORD: A evitat un impact frontal in ultima secunda, intrand in sant. Soferul vinovat cautat de politie

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Focar de infecție într-un apartament situat pe strada Grănicerilor din Baia Mare

Vasile Dale

Un atac cibernetic a blocat două spitale din Maramureș (VIDEO)

Redactie

2 mesaje

dan ianuarie 10, 2024 at 3:31 pm

De cind bul Ferdinand este Granicerilor? Ca eu nu mai inteleg unde ma duc in vizita!!!!!!!

Raspunde
mo ianuarie 10, 2024 at 4:05 pm

de cand a FUGIT CA UN LAS ilustrul primar…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.