BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

MATERIALE LEMNOASE în valoare de 100 mii lei CONFISCATE DE polițiștii maramureșeni specializați PE LINIE SILVICĂ. Amenzi de 200.000 lei (FOTO)

În zilele de 12 și 13 ianuarie a.c., polițiștii specializați din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol- Serviciul de Ordine Publică Maramureș, împreună cu polițiștii din cadrul subunităților teritoriale și cu sprijin specialiștilor silvici din cadrul Direcției Silvice Maramureș, au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Activitățile au vizat modul în care sunt respectate normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase, de către operatorii economici din domeniu, în acest sens find efectuate 82 de controale pe linia transporturilor de materiale lemnoase în filtre amplasate pe raza întregului judet și, totodată, au fost verificate peste 50 de mijloace auto care transportau materiale lemnoase.

În urma activităților desfășurate, politiștii au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale, din care 40 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 80 pentru fapte prevăzute de alte acte normative. Valoarea sancțiunilor a depășit 200.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut un permis de conducere și au confiscat 368,29 mc materiale lemnoase, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

BOGDAN VODĂ: Doi tineri reținuți. Au furat mai multe bunuri din interiorul unei locuințe

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Femeie de 42 ani din Baia Sprie răpusă de COVID-19 în Anglia. 50 de maramureșeni sunt disperați

Vasile Dale

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: 200 cartușe 7,62 mm găsite în grădina casei de un localnic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.