Important

Bandă dedicată ca loc de îmbarcare-debarcare a elevilor în zona Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”

Începând cu data de 16 ianuarie 2024, pe strada George Coșbuc din municipiul Baia Mare, în dreptul Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” (Școala Nr.11), a fost amenajată o bandă special dedicată ca loc de îmbarcare – debarcare a elevilor.

Astfel, s-a creat un culoar pe unde părinții să intre cu mașina, să lase copiii în condiții de siguranță și să plece, fără a se mai crea aglomerație.

Este un model de proiect care a fost preluat și adaptat în mai multe orașe din țară și are ca scop principal siguranța copiilor și fluidizarea traficului în zona unităților de învățământ, care a primit avizul favorabil al Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației întrunită în data de 22 februarie 2023.

Recomandăm părinților să folosească banda destinată îmbarcării – debarcării elevilor doar în acest scop, să ocupe primele locuri în ordinea sosirii, să asigure coborârea școlarilor pe partea stângă a mașinii și să elibereze banda specială, imediat ce elevii sunt în siguranță pe trotuar.

Pentru început, venim în sprijinul dumneavoastră și asigurăm prezența polițiștilor rutieri în zonă pentru a ne asigura ca acest nou sistem se implementează în cele mai bune condiții.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL: Conductă spartă la Sighetu Marmaţiei

Redactie

TÂLHĂRII CALIFICATE: Agresiuni şi furturi în Baia Mare şi Budeşti

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Scăderea prețurilor la alimente, un proiect asumat de PSD”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.