BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Apartamentele băimărenilor bombardate noapte de noapte de găști de adolescenți. Încă nu au fost prinși

Băimărenii care locuiesc pe strada Păltinișului ne-au sesizat că noaptea de noapte geamurile de la apartamentele lor sunt pur și simplu bombardate cu bulgări de găști de adolescenți.

”Nu mai avem liniște. Noapte de noapte 5-6 vlăjgani vin și ne bombardează geamurile cu bulgări de zăpadă. Sărim din pat speriați că nu știm ce se întâmplă. Râd, urlă, țipă. Nu mai rezistăm. Mai trec echipaje de poliție prin zonă, dar ei pândesc și când nu mai e niciun polițist vin și își bat de joc de noi. Avem de mers la serviciu dimineața, nu ne putem odihni. Ce mai putem face să avem și noi liniște. Plătim taxe, plătim impozite și nu avem nici măcar liniște. Nu mai avem siguranță nici ziua pe stradă. Cum se lasă seară nu mai ieșim din case. Ce să mai discutăm despre curățenie” este mesajul care ne-a fost transmis de cititorii noștri.

Aceștia chiar au filmat un astfel de ”atac”. Pur și simplu, inconștienți care probabil nu au nici 14 ani în miez de noapte terorizează locuitorii zonei. Oare acești adolescenți nu au părinți? Dacă sunt lăsați în miez de noapte să umble brambura prin oraș, oare nu există DGASPC?

Viceprimarul cu atribuții de primar nu știa de incidente, Poliția Locală nu-l informase

Astăzi, Doru Dăncuș – viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Baia Mare, a văzut astăzi imaginile ”bombardamentelor” pe telefonul reporterilor noștri.

”În acea zonă nu există camere de supraveghere. Avem colegi de la ordine publică care patrulează noapte de noapte. Ceea ce pot să vă spunem eu este că patrulele de ordine publică ale Poliției Locale o să fie mult mai active, o să fie mult mai prezente pedestru. Am dat dispoziții foarte clare. Săptămâna viitoare o să introducem în comisia de disciplină toți șefii poliției locale și încă patru colegi care din punctul nostru de vedere nu au acționat conform dispozițiilor date în urmă cu 2-3 săptămâni. Este un prim pas pentru că trebuie să îi conștientizăm că abordarea trebuie schimbată, percepția publică asupra Poliției Locale trebuie schimbată. Sigur, Poliția Locală nu poate să rezolve toate situațiile care se solicită prin dispeceratul de urgență al Poliției Locale dar trebuie să acționăm, să fim acolo și dacă nu avem competențe să solicităm sprijin celorlalte instituții cu care avem protocoale de colaborare – Poliția Municipiului, Jandarmerie etc.

Cele 169 de camere sunt un prim pas în siguranța băimăreanului. Ele sunt montate în 35 de locații. Această investiție în siguranța cetățeanului vrem să o extindem. Soft-urile și echipamentele pe care noi le-am cumpărat în acest moment permite extinderea până la 700 de camere. Vom face acest lucru etapizat, cu includerea zonelor de risc. Una dintre acestea este și cea a Păltinișului, Craica, Grănicerilor unde sunt diverse persoane mai mult sau mai puțin certate cu legea care provoacă tot felul de neplăceri locuitorilor din zonă”.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Nu pot opri flăcările uriașe ce au cuprins pădurea dintre Valea Chioarului șI Hovrila. 1 km lățime linia de foc!!!

Vasile Dale

ISJ Maramureș: Au sosit 1.515 laptopuri pe elevii din judeţ prin proiectul privind Învățământul Secundar — ROSE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un băimărean fost salvat de două ori de la o moarte îngrozitoare prin îngheț

Vasile Dale

3 mesaje

mo ianuarie 17, 2024 at 11:38 pm

vorbe…iti trebuie 3 saptamani sa constati ca niste insi fac ce vrea pla lor?

Raspunde
Adi ianuarie 18, 2024 at 12:32 am

Poliția locală este departe de a putea rezolva situația de pe Păltinișului.Tot ce se spune că se va face, este iluzie (prosteala). Poliția locală, poate reușește să dea ceva amenzi de parcare.

Raspunde
CÂND POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE DOARME, NOI AVEM IMAGINILE: Gașca de bombardieri din Hatvan recidivează. Apartamentele oamenilor luate ”la țintă” – Stiri din Maramures ianuarie 28, 2024 at 9:39 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Apartamentele băimărenilor bombardate noapte de noapte de găști de adolescenți.…EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Tânăr snopit în bătaie în stradă! Ne putem… pe ele camere de supraveghere, localii nu au văzut nimic baia maregașcămaramureșpoliția locală baia marepolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.