BREAKING NEWSEveniment

PE DRUMURILE JUDEȚULUI: Accidente rutier în Colțirea și Baia Mare. Șoferi beți sau fără permis la Șieu, Oncești și Groși

COLȚIREA

Azi-noapte, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Colțirea.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără de 25 de ani din Colțirea, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre localitatea Hideaga, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, rămânând suspendată pe marginea podețului din dreptul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, fiind transportată la Spitalul Județean Baia Mare.

Testarea cu aparatul etilotest nu a putut fi efectuată, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de alcool sau substanțe interzise. Aceasta a rămas internată sub supraveghere medicală

În continuare, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporale din culpă.

BAIA MARE

Ieri, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Culturii din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 55 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, în efectuarea virajului la stânga pe strada 9 Mai, a surprins și accidentat o femeie de 45 de ani din Baia Mare, aflată în calitate de pieton.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind vătămare corporală din culpă.

ONCEȘTI

În seara de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Oncești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără de 23 de ani din Nănești, aflată la volanul unui autoturism, condus pe D.J. 186, a intrat în coliziune cu un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero în cazul conducătoarei auto și 0,80 în cazul bărbatului de 51 de ani. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.  

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘIEU

În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii din cadrul subunității teritoriale ale Secției 2 Bogdan Vodă, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, în comuna Șieu.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani din Dragomirești. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, care prezintă suspiciuni cu privire la elementele de siguranță ale unui document autentic, iar permisul de conducere emis de autoritățile române figurează ca fiind reținut. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

GROȘI

Tot ieri, polițiștii Secției 1 Groși au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

COLIZIUNE: Motociclist lovit de un șofer neatent la Leordina (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

O IA RAZNA LUMEA: Exhibiționism la un MALL. S-a dezbrăcat în fața unui minor și i-a cerut să îl ”satisfacă”

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT – SE ANUNȚĂ O LUNA ORIBILĂ PENTRU CÂȚU: Vezi formele de proteste ale polițiștilor pentru luna ianuarie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.