BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

VIDEO: Un șmecheraș cu ”Jipan” s-a răsturnat într-un șanț în zona localității Chelința (actualizare)

”Accident la Chelina. Pop Gheorghe de la Iadăra. Domnul pădurar mort de beat și-a cules sticlele de băutură de pe jos și le-a pus în mașină și așa a plecat cu ea. Să nu apară poliția. Asta da pădurar” este mesajul apărut pe rețelele de socializare în această seară.

IPJ Maramureș a transmis faptul că până la această oră nu s-a primit nicio sesizare despre acest accident. Conform informațiilor noastre polițiștii din Ulmeni au fost la fața locului, au văzut urmele evenimentului rutier, însă nu mai era nimic la fața locului.

Conform legislației în cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale poliția trebuie sesizată în 24 de ore. În momentul raportării conductărul auto va fi și testat cu aparatul etilotest.

ACTUALIZARE (18 ianuarie 2024, ora 23.00)

Conform informațiilor noastre astăzi un barbat s-a prezentat la sediul Poliției din Ulmeni care a spus că el a condus autoturismul de teren implicat în evenimentul rutier pe care vi l-am prezentat de pe rețelele de socializare. Acesta a solicitat autorizație de reparație. Bărbatul a fost testat de polițiști rezultatul fiind negativ. Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională și i s-a eliberat autorizație de reparație.

Vă prezentăm și imaginile video publicate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Peste 200 de tone de agregate minerale, indisponibilizate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Redactie

McDonald’s lansează două noi înghețate, special create pentru fanii UNTOLD

Vasile Dale

Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.