BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: A murit pietonul accidentat de șeful Centrului de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte

Revenim cu informații referitoare la accidentul produs în seara zilei de 17 ianuarie 2024 pe DJ187 în comuna Ruscova. Atunci, un bărbat în vârstă de 54 ani, care se afla în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton a fost surprins și accidentat grav de un autoturism la volanul căruia se afla Mihai Oancea (58 ani), șeful Centrului de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte. Acesta conducea autoturismul instituției.

Imediat după accident în fotografiile suprinse de cititorii noștir se vede că numerele de înmatriculare au fost date jos de angajatul DGASPC Maramureș. El a fost testat rezultatul fiind negativ.

DGASPC Maramureș a anunțat ”cercetări administrative în urma incidentului rutier în care a fost implicat un angajat al instituției, iar în funcție de concluzii, vor fi dispuse măsurile legale care se impun”.

Din păcate, ieri pietonul accidentat a decedat. Acum polițiștii au schimbat încadrarea juridică a faptei iar angajatul DGASPC va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun, comuna Poienile de Sub Munte a rămas trei ore în beznă. Pompierii civili au tăiat copacii căzuți pe rețeaua electrică

Vasile Dale

FOTO: Un tânăr de 21 ani prins în trafic cu droguri la Oncești. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O tânără însărcinată s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebră s-a împiedicat și a căzut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.